Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8 Plus

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8 Plus; Αν ναι, ελάτε από ένα κατάστημα ired σε όλη την Αθήνα.

Εάν η δική σας επίσκεψη είναι αδύνατη, αναλαμβάνουμε δωρεάν τα έξοδα αποστολής της συσκευής σας με courier.

Στοιχεία προβλήματος

Είναι ευρέως γνωστό ότι πλέον οι μπαταρίες των smartphone που χρησιμοποιούμε, περίπου επάνω στον χρόνο διαρκούς χρήσης θέλουν αλλαγή αφού η απόδοσή τους μειώνεται. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες ενδείξεις που δηλώνουν κάποια φθορά στην μπαταρία:

  • Η μπαταρία εξασθενεί χωρίς λόγο
  • Η φόρτιση της μπαταρίας δεν είναι εφικτή
  • Η αντοχή της μπαταρίας εξασθενεί συντομότερα από ότι έχουμε συνηθίσει

Εάν κάτι από τα παραπάνω εμφανιστεί, σύντομα θα χρειαστείτε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8 Plus.

Αντιμετώπιση του προβλήματος

Αυτό που εσείς πρέπει να κάνετε είναι να περάσατε από οποιοδήποτε κατάστημά μας όπου το διαγνωστικό τεστ του τεχνικού μας θα εμφανίσει την βλάβη. Εάν υπεύθυνη τελικά είναι η μπαταρία, στην περίπτωση που πάρουμε την έγκρισή σας θα επισπεύσουμε την αντικατάστασή της.

Περάστε από ένα επισκευαστικό κέντρο ired

Ο άνθρωπος που θα επιχειρήσει να επισκευάσει την μπαταρία της συσκευής σας, θα προβεί στην απαραίτητη ενημέρωση ως προς το κόστος και τον χρόνο της επισκευής. Αν και μιλάμε για μία σχετικά απλή διαδικασία, ο πιο κατάλληλος είναι ο τεχνικός μας αφού πέραν της αντικατάστασης θα χρειαστεί η συσκευή να αποσυναρμολογηθεί.

Οι επισκευές που αφορούν συσκευές της Samsung γίνονται μόνο με γνήσια ανταλλακτικά τα οποία συνοδεύονται και από εγγύηση.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας ώστε με μία αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8 Plus το πρόβλημα σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Νιώστε την εμπειρία της ομάδας μας και μείνετε εντυπωσιασμένοι από τις εξαιρετικές μας τιμές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω Live Chat. Ο δικός μας άνθρωπος θα αναλάβει την φροντίδα σας προμηθεύοντάς σας με τις απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με την ομαλή λειτουργία της συσκευής σας.