Επισκευή Samsung Galaxy S8 Plus

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Aποτελεσματική και γρήγορη επισκευή Samsung Galaxy S8 Plus από την ειδική ομάδα του ired. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας ή κάντε αποστολή της συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν.

Samsung Galaxy S8 Plus

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung έχει μία από τις εντυπωσιακότερες οθόνες 6,2” τεχνολογίας Super AMOLED, κτηνώδη επεξεργαστή, φανταστικές κάμερες, Touch ID και πολλά άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Εάν το Samsung Galaxy S8 Plus βρεθεί μπροστά σε οποιοδήποτε πρόβλημα η ομάδα του ired είναι κοντά σας.

Εγγυημένη και σίγουρη επισκευή Samsung Galaxy S8 Plus

Oι πλήρως τεχνολογικά ενημερωμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας προσφέρουν αστραπιαίες υπηρεσίες για την επισκευή Galaxy S8 Plus. Δείτε κάποιες από τις υπηρεσίες μας:

  • Αλλαγή οθόνης Super AMOLED
  • Αλλαγή ή επισκευή της μητρικής πλακέτας
  • Απαλλαγή της συσκευής σας από την υγρασία
  • Αντικατάσταση υποδοχής USB

Γνήσια προϊόντα Samsung

Δουλειά μας είναι να φροντίζουμε στο μέγιστο για εσάς επενδύοντας στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Έτσι συμβαίνει και στην επισκευή Samsung Galaxy S8 Plus. Τοποθετώντας στην συσκευή σας τα γνήσια ανταλλακτικά που προβλέπονται απολαμβάνετε την συσκευή σας στο έπακρον, ήσυχοι για την ποιότητα και αντοχή τους μακροπρόθεσμα.

Έμπειροι τεχνικοί

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελούμενη από επαγγελματίες τεχνικούς, έχει στο ενεργητικό της πολλά χρόνια εμπειρίας στον επισκευαστικό χώρο συσκευών της Samsung. Είναι στο πλευρό σας ανά πάσα ώρα και στιγμή, έτοιμοι να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση ακόμα και το πιο δύσκολο και πρωτόγνωρο πρόβλημα που θα τους προκύψει.

Αναβαθμισμένοι χώροι επισκευών

Κάθε κατάστημά μας είναι εφοδιασμένο με ένα τεχνικό εργαστήριο το οποίο σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Όλα τους είναι εξοπλισμένα με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό κατάλληλο για Samsung Galaxy ο οποίος θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής σας.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας

Στην ired φροντίζουμε για την γρήγορη διάγνωση της κάθε βλάβης καθώς και για την παροχή πληροφοριών για το κόστος και τα χρονικά δεδομένα που θα χρειαστούν για την επισκευή του Samsung Galaxy S8 Plus. Eάν το να μας επισκεφτείτε σας είναι δύσκολο, σας δίνουμε την ευκαιρία να μας στείλετε την συσκευή σας άνευ χρέωσης με υπηρεσία courier. Αφού επισκευάσουμε την συσκευή σας θα σας την στείλουμε πάλι πίσω και έτοιμη να σας χαρίσει απολαυστικές στιγμές ξανά.