Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Διαπιστώνετε πρόβλημα και χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7; Μήπως έχει χάσει μέρος της απόδοσής της; Αν ναι, περάστε από ένα ired επισκευαστικό κέντρο.

Τα καταστήματά μας είναι διαθέσιμα πάντοτε αλλά αν δεν καταφέρετε να έρθετε κάντε αποστολή της συσκευής σας με courier χωρίς καμία χρέωση.

Πρέπει στη συσκευή μου να αλλαχτεί η μπαταρία;

Εδώ η απάντηση είναι σχετικά εύκολη. Κάθε μπαταρία έχει συγκεκριμένους κύκλους φόρτισης που μπορεί να κάνει. Από ένα σημείο και μετά όμως, περίπου στον ένα χρόνο, η δυναμική της εξασθενεί. Για το αν η συσκευή σας χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας σας παραπέμπουμε στα εξής:

  • Η μπαταρία αποφορτίζεται ξαφνικά
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας δεν είναι ίδια όπως παλαιότερα

Όλα τα παραπάνω δηλώνουν πως χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7.

Πως να κινηθώ;

Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να έλθετε σε ένα από τα καταστήματά μας. Εκεί οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για την κατάσταση της μπαταρίας και το αν χρειάζεται αντικατάσταση. Η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας Samsung Galaxy S7, αν χρειάζεται φυσικά, δεν θα προχωρήσει χωρίς την δική σας άδεια.

Επισκεφθείτε μας

Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα περιέχουν το κοστολόγιο και τον απαιτούμενο χρόνο αλλαγής μπαταρίας Samsung Galaxy S7. Η συγκεκριμένη διαδικασία θεωρείται απλή γενικά. Επειδή όμως οι σύγχρονες συσκευές κατά κανόνα περιέχουν μπαταρίες μη αποσπώμενες, ένας τεχνικός είναι απαραίτητος ώστε να αποσυναρμολογήσει την συσκευή.

Όλα τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν στις Samsung επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση και είναι γνήσια.

Εάν η αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7 θέλετε να γίνει άμεσα, περάστε από ένα κατάστημα ired σε όλη την Αττική ώστε να σας βοηθήσουμε.

Η εμπειρία της ομάδας μας επιδιώκουμε να σας μείνει αξέχαστη. Το Live Chat και οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ανοιχτά να σας εξυπηρετήσουν. Σύντομα θα λάβετε απάντηση από κάποιον δικό μας άνθρωπο που θα σας λύσει όλες σας τις απορίες.