Επισκευή Samsung Galaxy S7

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το Samsung Galaxy S7 και ψάχνετε για βοήθεια; Η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα ired. Εάν δεν γίνεται να βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα στείλτε την συσκευή σας μέσω courier αφού εμείς σας καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής.

Samsung Galaxy S7

Tο Galaxy S7 αποτελεί μία από τις ισχυρότερες συσκευές της Samsung. H οθόνη των 5,1’’ τεχνολογίας Super AMOLED εντυπωσιάζει, η κάθε λήψη των καμερών είναι ένα έργο τέχνης (εμπρός και πίσω) ενώ ο επεξεργαστής δείχνει να λειτουργεί υποδειγματικά σε οτιδήποτε και αν του ζητηθεί. Πάντα όμως ένα πρόβλημα μας χαλάει την διάθεση. Η ired όμως είναι παρούσα σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy S7

Η ειδική ομάδα εκπαιδευμένων τεχνικών είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη για την επισκευή Samsung Galaxy S7. Ορίστε κάποιες από τις υπηρεσίες μας:

  • Αλλαγή οθόνης Super AMOLED
  • Αντικατάσταση ή επισκευή της μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή της συσκευής σας από την υγρασία
  • Αλλαγή υποδοχής USB

Αυθεντικά προϊόντα Samsung

Η ired φροντίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της προμηθεύεται γνήσια ανταλλακτικά Samsung. Στην λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών είναι αδιαμφισβήτητα και το Samsung Galaxy S7. Πιστεύουμε ακράδαντα πως η ποιότητα των προϊόντων των οποίων γίνεται χρήση στις επισκευές κατέχει τον μεγαλύτερο ρόλο στην ποιότητα χρήσης μακροπρόθεσμα.

Εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα

Έχοντας στο ιστορικό μας πολλά χρόνια επισκευών Samsung συσκευών, πλέον είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και το πιο δύσκολο και απαιτητικό ζήτημα αφού η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς.

Αποκλειστικοί χώροι επισκευών

Ένας τομέας στο κάθε μας κατάστημα ανήκει στο εργαστήριο. Όλα εξ’ αυτών είναι ειδικά διαμορφωμένα και έχουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υποδεχθούν και να φροντίσουν την επισκευή Samsung Galaxy S7.

Στο πλάι σας κάθε στιγμή

Η συνέπεια για εμάς σημαίνει επένδυση και σεβασμός. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκουμε τη ζημιά ταχύτατα και σας ενημερώνουμε άμεσα για το πόσο θα στοιχήσει καθώς και για τον χρόνο που θα χρειαστούμε για την επισκευή Samsung Galaxy S7. Μετά το πέρας της επισκευής θα έχετε την συσκευή στα χέρια σας με όλες της τις λειτουργίες σε ετοιμότητα.