Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy S7 Edge

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy S7 Edge

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 70
  • Τιμή με ΦΠΑ 86.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα ired εάν η συσκευή σας Samsung Galaxy S7 Edge εμφανίζει ενδείξεις οποιουδήποτε προβλήματος. Είμαστε στη διάθεσή σας όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Η υπηρεσία courier σας δίνει την δυνατότητα να μας αποστείλετε την συσκευή χωρίς καμία χρέωση, εάν το να προσέλθετε σε κάποιο κατάστημα είναι αδύνατο.

Οι λειτουργίες της συσκευής μας πηγάζουν από ένα κεντρικό σημείο το οποίο ονομάζεται μητρική πλακέτα. Ως επακόλουθο μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε αυτήν μπορεί να καταστήσει την συσκευή μας από μερικώς έως εντελώς μη λειτουργική.

Ο μύθος, πλέον, που είναι ευρύτερα διαδεδομένος, αναφέρει πως η μητρική πλακέτα αποτελεί ένα από τα μη επισκευάσιμα σημεία της συσκευής και η μοναδική λύση είναι η αντικατάσταση. Αυτή η άποψη αποτελεί παρελθόν και η μόνη που μπορεί να σας το αποδείξει επιχειρώντας επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy S7 Edge είναι η ired.

Ενδείξεις δυσλειτουργίας

Σε αυτό το σημείο θα φροντίσουμε να σας ορίσουμε τι θα πρέπει να παρατηρήσετε ώστε να πειστείτε πως η μητρική πλακέτα αντιμετωπίζει πρόβλημα. Μερικές από αυτές είναι:

  • Η οθόνη έπαψε να αποκρίνεται
  • Η συσκευή δεν ενεργοποιείται
  • Η υποδοχή της μητρικής πλακέτας έχει ζημιά
  • Η συσκευή δεν φορτίζει
  • Το σήμα χάνεται
  • Το κουμπί αφετηρίας, το μικρόφωνο και η κάμερα σταμάτησαν να λειτουργούν.

Όλα τα παραπάνω υποδεικνύουν την ενδεχόμενη επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Glaxy S7 Edge.

Λύση στο πρόβλημα

Η εξειδίκευση που απαιτείται από κάποιον που θα κάνει την επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy S7 Edge θεωρείται δεδομένη αφού σίγουρα είναι κάτι όχι και τόσο απλό. Η ομάδα του ired μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με συσκευές της Samsung μπορεί να σας εγγυηθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι τεχνικοί μας σε όποιο κατάστημα και αν προσφύγετε, μετά από ένα διαγνωστικό τεστ θα εντοπίσουν την βλάβη. Εάν η φύση της ζημιάς στη μητρική πλακέτα δεν επισκευάζεται, θα λάβετε την απαραίτητη ενημέρωση για τον χρόνο και το κόστος της επισκευής, και αφού εσείς μας απαντήσετε καταφατικά, εμείς θα προχωρήσουμε εξελίσσοντας την διαδικασία επισκευής.

Επίσης σας διαβεβαιώνουμε για την αυθεντικότητα των ανταλλακτικών Samsung στα οποία υπάρχει και εγγύηση.

Επισκεφθείτε μας

Ελάτε σε κάποιο κατάστημα ired ώστε να λύσετε το πρόβλημα που έχει προκύψει, κάνοντας επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy S7 Edge.