Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7 Edge

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7 Edge

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Εάν η μπαταρία στο Samsung Galaxy S7 Edge έχει χάσει μέρος της απόδοσής της ήρθε η στιγμή να περάσετε από ένα κατάστημά μας.

Τα καταστήματά μας είναι πάντα διαθέσιμα αλλά αν δεν μπορείτε να έρθετε κάντε αποστολή της συσκευής σας με courier χωρίς καμία χρέωση.

Χρειάζεται η συσκευή μου αλλαγή μπαταρίας;

Εδώ η απάντηση είναι σχετικά απλή. Αν υποθέσουμε πως ο μέσος χρήστης κάνει καθημερινή χρήση της συσκευής του, πάνω στο χρόνο περίπου η μπαταρία θα δείξει σημεία κόπωσης. Ας δούμε ορισμένα στοιχεία που θα πρέπει να σας κινήσουν υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά:

  • Η μπαταρία αποφορτίζεται χωρίς λόγο
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας είναι μειωμένη

Στην περίπτωση που κάτι από τα παραπάνω συμβαίνει τότε η αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7 Edge είναι πολύ κοντά.

Τι να κάνω;

Τίποτα το ιδιαίτερο. Ελάτε να γνωρίσετε την ομάδα των τεχνικών μας, μιλήστε μαζί τους και αυτοί σε μόλις λίγα λεπτά θα σας ενημερώσουν για το αν η μπαταρία έχει φθορά και κατ΄ επέκταση εάν χρειάζεται αντικατάσταση. Εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, με τη δική σας συναίνεση, η διαδικασία για την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7 Edge θα ολοκληρωθεί εντός ολίγου.

Μην περιμένετε ούτε λεπτό και επισκεφθείτε μας

Μέσα στις απαραίτητες πληροφορίες θα σας καταστεί σαφές το κοστολόγιο και ο χρόνος της επισκευής αφού γίνει η απαραίτητη διάγνωση. Μιας και η συσκευή θα αποσυναρμολογηθεί, θα πρέπει ένας εξοικειωμένος τεχνικός να αναλάβει την όλη διαδικασία ασχέτως αν πρόκειται για μια επισκευή ρουτίνας.

Όλα τα ανταλλακτικά που προορίζονται για Samsung επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση και είναι αυθεντικά.

Εάν το πρόβλημα έχει γίνει αφόρητο, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired σε όλη την Αττική για μία αλλαγή μπαταρίας Sasmung Galaxy S7 Edge.

Η εμπειρία της ομάδας μας θέλουμε να είναι βιωματική. Ελάτε σε επαφή μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Πάντα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας απαντήσει το συντομότερο και θα σας συμβουλεύσει σε ότι ερώτημα έχετε σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S7 Edge.