Επισκευή Samsung Galaxy S7 Edge

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Έχετε κάποιο πρόβλημα με το Samsung Galaxy S7 Edge και ψάχνετε για βοήθεια; Οι τεχνικοί της ired έχουν την λύση. Κάντε μια βόλτα σε οποιοδήποτε κατάστημά μας ή στείλτε μας την συσκευή σας μέσω courier χωρίς χρέωση.

Samsung Galaxy S7 Edge

Η συσκευή της Samsung, το Galaxy S7 Edge κυκλοφόρησε με ορισμένα εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Τα δυνατά του σημεία είναι η κυρτή οθόνη των 5,5’’ τεχνολογίας Super AMOLED, οι δύο εξαιρετικές του κάμερες (εμπρός και πίσω) καθώς και ο πανίσχυρος επεξεργαστής του. Η πιθανότητα προβλήματος όμως πάντα καραδοκεί. Εσείς έχετε όμως τον πιο ισχυρό σύμμαχο. Την ομάδα του ired φυσικά.

Αποτελεσματική και γρήγορη επισκευή Samsung Galaxy S7 Edge

Η ειδική μας ομάδα είναι έτοιμη να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση για το Galaxy S7 Edge. Δείτε κάποιες από τις υπηρεσίες μας:

  • Αντικατάσταση οθόνης Super AMOLED
  • Αλλαγή ή επισκευή της μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή της συσκευής σας από την υγρασία
  • Αντικατάσταση υποδοχής USB

Αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung

Η ired πρωτοπορεί και σας παρέχει γνήσια ανταλλακτικά Samsung. Στην γκάμα των υποστηριζόμενων συσκευών είναι φυσικά και η επισκευή Samsung Galaxy S7 Edge. Με αυτή μας την τακτική σας παρέχουμε την μέγιστη ποιότητα χρήσης αλλά και επισκευής.

Εκπαιδευμένοι τεχνικοί

Έχοντας στο ενεργητικό μας πολλά χρόνια στον χώρο της επισκευής συσκευών Samsung μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε ακόμα και το πιο δύστροπο και απαιτητικό πρόβλημα λόγω της ομάδας μας που απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Ειδικά διαμορφωμένα επισκευαστικά κέντρα

Ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο αποτελεί κομμάτι του κάθε καταστήματός μας. Όλα είναι πλαισιωμένα από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από πλευράς εξοπλισμού έτοιμα για την επισκευή Samsung Galaxy S7 Edge.

Είμαστε πάντα κοντά σας

Η ποιότητα για εμάς σημαίνει επένδυση και σεβασμός. Αυτό σημαίνει ότι εντοπίζουμε τη ζημιά το συντομότερο και σας ενημερώνουμε άμεσα για το πόσο θα στοιχήσει καθώς και για τον χρόνο που θα χρειαστούμε για την επισκευή του Samsung Galaxy S7 Edge. Μετά την επισκευή θα έχετε την συσκευή στα χέρια σας για μια απολαυστική εμπειρία χρήσης.