Επισκευή Samsung Galaxy S6

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Στα καταστήματα ired είμαστε φημισμένοι για τις επισκευές Samsung. Η τεχνική εμπειρία και τα αυθεντικά ανταλλακτικά, μας κρατάνε στην κορυφή.

Μερικές από τις βλάβες που παρέχουμε υποστήριξη είναι οι παρακάτω:

  • Αντικατάσταση οθόνης Super AMOLED
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή μικροφώνου
  • Επισκευή κάμερας

Τα εργαστήριά μας είναι άρτια εξοπλισμένα, για να μπορούμε να σας παρέχουμε την πιο ασφαλή και γρήγορη επισκευή Samsung Galaxy S6.

Εξειδίκευση και εμπειρία

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι στην επισκευή συσκευών Samsung.

Το τεχνικό μας τμήμα διαθέτει πολυετή εμπειρία που έχει κερδίσει μέσα από χιλιάδες επισκευές συσκευών Samsung.

Στα εργαστήρια ired, είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές βλάβες που μπορεί να έχει υποστεί η συσκευή σας, όπως για παράδειγμα μία βλάβη στην μητρική πλακέτα.

Εγκαταστάσεις

Όλα μας τα εργαστήρια είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για να μπορούν να στεγάσουν κάθε είδους επισκευή στο Samsung Galaxy S6 σας με ασφάλεια και ταχύτητα.

Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένους πάγκους εργασίας και όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιήσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες επισκευές.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Στο ired χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά. Το τμήμα προμηθειών μας, διαλέγει πάντα ανταλλακτικά με βάση την αποτελεσματικότητα, την ανθεκτικότητα και φυσικά την απόλυτη συμβατότητα με την συσκευή σας.

Πανελλαδική κάλυψη

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική ή στείλτε μας την αγαπημένη σας συσκευή μέσω courier, τελείως δωρεάν, από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Αν επιλέξετε να μας στείλετε την συσκευή σας, ένας από τους τεχνικούς μας θα σας ενημερώνει για κάθε στάδιο της επισκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στα ired υπάρχει πάντα ένας διαθέσιμος τεχνικός για να σας εξυπηρετήσει.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε για την διαδικασία επισκευής του Samsung Galaxy S6 επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας ή μέσω της υπηρεσίας live support στην ηλεκτρονική μας σελίδα ired.gr.