Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αν αναζητάτε επισκευή για το Samsung Galaxy 6s Edge ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Samsung ελάτε στα εργαστήρια ired.

Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας.

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες που αντιμετωπίζουμε στο Samsung Galaxy 6s Edge είναι:

  • Αλλαγή οθόνης Super AMOLED για Samsung Galaxy 6s Edge.
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy 6s Edge
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή motherboard
  • Επισκευή κάμερας

Αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζει η συσκευή σας, επισκεφθείτε μας και θα μπορέσουμε να το επιλύσουμε.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Το τμήμα προμηθειών μας επιλέγει πάντα με πολύ μεγάλη προσοχή τα ανταλλακτικά τα οποία χρησιμοποιούμε. Όλα μας τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και είναι πάντα 100% συμβατά με την συσκευή σας.

Τεχνική ομάδα με εμπειρία

Η επισκευή συσκευών smartphone είναι μία περίπλοκη διαδικασία την οποία μόνο οι καλύτεροι μπορούν να ολοκληρώσουν με ασφάλεια.

Το τεχνικό μας τμήμα διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους επισκευές και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε βλάβη στο Samsung Galaxy 6s Edge σας με απόλυτη επιτυχία, όσο δύσκολη και αν είναι.

Είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και οι πάγκοι εργασίας μας είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να φιλοξενούν όλων των ειδών της επισκευές.

Κάλυψη σε όλη την Ελλάδα

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να έλθετε αυτοπροσώπως στα καταστήματα μας, λόγω απόστασης ή φόρτου εργασίας, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά της συσκευής σας μέσω courier από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Άμεση επικοινωνία

Ένας τεχνικός μας θα είναι πάντα διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει.

Επισκεφθείτε ένα από τα μαγαζιά μας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, της φόρμας επικοινωνίας μας και της λειτουργίας live support στην ηλεκτρονική μας σελίδα ired.gr.

Είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες που έχετε για την διαδικασία επισκευής του Samsung Galaxy 6s Edge.