Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 53
  • Τιμή με ΦΠΑ 65.72
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε στα χέρια σας το Samsung Galaxy S6 Edge Plus με μια καινούρια μπαταρία.

Αν δεν μπορείτε να έλθετε, αναλαμβάνουμε την δωρεάν αποστολή της συσκευής σας μέσω courier.

Συμπτώματα βλάβης

Μετά τον πρώτο χρόνο χρήσης, οι περισσότερες μπαταρίες των smartphones χάνουν την απόδοσή τους και απαιτείται η αλλαγή τους. Αν η μπαταρία σας παρουσιάσει τα παρακάτω συμπτώματα, τότε η απόδοσή της έχει κάποια πρόβλημα:

  • Η μπαταρία αποφορτίζεται ξαφνικά
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η μπαταρία δεν διαρκεί όσο συνήθως

Αν εμφανιστούν τα παραπάνω, τότε πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Επίλυση της βλάβης

Εσείς μη χάνετε χρόνο και παραδώστε τη συσκευής σας στα χέρια της ομάδας των ειδικών των εργαστηρίων ired. Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή, θα πραγματοποιήσουμε ένα διαγνωστικό τεστ για να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Αν η αιτία είναι η φθορά της μπαταρίας, τότε θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή της.

Ελάτε σε ένα εργαστήριο ired

Ο τεχνικός που θα αναλάβει να φροντίσει το κινητό σας, θα σας ενημερώσει για το κόστος και τη διάρκεια της επισκευής. Αν και πρόκειται για μια συνηθισμένη διαδικασία, θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αφού απαιτείται η αποσυναρμολόγηση της συσκευής.

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές Samsung είναι γνήσια και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε άμεσα και να επιλύσετε το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα με τη μπαταρία που αντιμετωπίζει η συσκευή σας Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Εμπιστευτείτε την έμπειρη τεχνική μας ομάδα και επωφεληθείτε από τις προνομιακές μας τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας είναι διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε για τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας.