Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge Plus

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή Galaxy S6 edge+ από τους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν.

Galaxy S6 Edge Plus

Η Samsung κατασκεύασε μία εντυπωσιακή συσκευή με καμπυλωτή οθόνη 5,7” Super AMOLED, ισχυρό επεξεργαστή, κορυφαίες κάμερες, Touch ID και πολλές άλλες λειτουργίες. Εάν το Galaxy S6 Edge Plus υποστεί κάποια βλάβη θα χρειαστεί να γίνει η επισκευή του.

Εγγυημένη επισκευή Galaxy S6 Edge Plus

Στο ired μπορούμε να σας προσφέρουμε αποτελεσματική και εγγυημένη επισκευή Galaxy S6 Edge Plus, ότι πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε. Μερικές από τις λύσεις που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Αντικατάσταση οθόνης Super AMOLED
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Αλλαγή υποδοχής USB

Ανταλλακτικά Samsung

Για όλες τις επισκευές μας επιλέγουμε τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Στην περίπτωση επισκευή Galaxy S6 Edge Plus επιλέγουμε την χρήση μόνο αυθεντικών ανταλλακτικών από την Samsung. Με αυτήν την επιλογή επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την διάρκεια της επισκευής στο πέρασμα του χρόνου.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας πέραν από την τεχνογνωσία που κατέχουν, έχουν αποκτήσει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών Samsung. Μπορούν να σας προσφέρουν λύση ακόμη και στα πιο περίπλοκα προβλήματα που ίσως παρουσιάσει η συσκευή σας.

Εξελιγμένα επισκευαστικά κέντρα

Οι χώροι επισκευής στα καταστήματα ired είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι για να φιλοξενήσουν την επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Οι τεχνικοί μας έχουν στην διάθεση τους τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει διαθέσιμος για την επισκευή Samsung Galaxy.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Θα αναλάβουμε την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge Plus, αφού πρώτα σας ενημερώσουμε για το είδος της βλάβης και το κόστος της εργασίας. Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε ένα από τα επισκευαστικά μας κέντρα, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ. Θα σας επιστρέψουμε την συσκευή σας πλήρως λειτουργική σε λίγες μόλις ημέρες.