Επισκευή Samsung Galaxy S5

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Στα καταστήματα ired δίνουμε έμφαση στις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και με διάρκεια επισκευές, χρησιμοποιώντας μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά.

Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία σε όλες τις επισκευές συσκευών Samsung, ώστε να είναι σε θέση να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας.

Προσφέρουμε υποστήριξη σε περίπτωση:

  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αντικατάσταση Super AMOLED οθόνης
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Αντικατάσταση μπροστινής και πίσω κάμερας
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας

Τεχνική ομάδα

Όσο περνάει ο καιρός και βελτιώνεται η τεχνολογία, η επισκευή των σύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών όπως το αγαπημένο σας Samsung Galaxy S5, απαιτούν όλο και μεγαλύτερη εξειδίκευση.

Το τεχνικό τμήμα του ired απαρτίζεται από επαγγελματίες και εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς, με πολύχρονη εμπειρία σε επισκευές συσκευών Samsung.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Ο στόχος κάθε επισκευής είναι να εξαλείψει την εκάστοτε βλάβη και να έχει μεγάλη διάρκεια. Για να το επιτύχουμε αυτό, επιλέγουμε μόνο αυθεντικά και ανθεκτικά ανταλλακτικά. Επίσης φροντίζουμε να είναι πάντα απόλυτα συμβατά με την συσκευή σας.

Εξειδικευμένες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός

Όλα τα εργαστήρια ired έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενούν με ασφάλεια και ταχύτητα κάθε επισκευή συσκευής Samsung.

Διαθέτουμε ειδικούς πάγκους εργασίας και εξειδικευμένο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να μπορούμε να εγγυηθούμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πανελλαδική κάλυψη

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Με καταστήματα σε όλη την Αττική και δωρεάν παράδοση και παραλαβή, με courier. σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, μπορούμε να επισκευάσουμε άμεσα το Samsung Galaxy S5.

Ελάτε σε ένα κατάστημα ired

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία για την αγαπημένη σας συσκευή Samsung Galaxy S5.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας μας ή μέσω της υπηρεσίας live support στην ηλεκτρονική μας σελίδα ired.gr.