Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S5 mini

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S5 mini
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Σε περίπτωση που η αγαπημένη σας συσκευή έρθει σε επαφή με νερό, ελάτε στα ired για άμεση και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S5 mini.

Ελάτε σε ένα εργαστήριο ired ή διαφορετικά θα αναλάβουμε εμείς τη δωρεάν αποστολή-παράδοση της συσκευής σας.

Άμεση αντίδραση στην υγρασία

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας
  • Κάντε χρήση απορροφητικού χαρτιού για να απομακρύνετε την υγρασία
  • Μη χρησιμοποιείτε πηγές θερμότητας για να στεγνώσετε τη συσκευή γιατί μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση
  • Επισκεφτείτε τα ired άμεσα για να προλάβετε τα χειρότερα σενάρια.

Ο κίνδυνος της οξείδωσης

Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει έρθει σε επαφή με το νερό, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να οξειδωθεί το εσωτερικό της και τα μεταλλικά εξαρτήματα να καταστραφούν. Πράγματι η οξείδωση είναι μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διορθωθεί, όπως πιστεύουν πολλοί. Εσείς πρέπει να δράσετε άμεσα, γιατί από το χρόνο αντίδρασής σας θα κριθεί το αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο εργαστήριο ired

Στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας θα συναντήσετε την εξειδικευμένη ομάδα μας. Έχουμε στη διάθεση μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως η μπανιέρα υπερήχων, για να αφαιρέσουμε την υγρασία και να μη χρειαστεί να γίνει χρήση ανταλλακτικών. Η διαδικασία απαιτεί την αποσυναρμολόγηση της συσκευής, κάτι που πρέπει να γίνει μόνο από έναν έμπειρο τεχνικό.

Κόστος επισκευής

Αν κινηθείτε γρήγορα και μας φέρετε τη συσκευή το συντομότερο δυνατόν, η υγρασία στο εσωτερικό δεν θα έχει προλάβει να καταστρέψει ζωτικά εξαρτήματα της συσκευής. Με λίγα λόγια, όσο πιο γρήγορα δράσετε, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να χρειαστούν ανταλλακτικά και να ανέβει το κόστος της επισκευής.

Θα ενημερωθείτε πλήρως για το κόστος και το χρόνο της επισκευής από τον τεχνικό που θα έχει αναλάβει να φροντίσει τη συσκευή σας. Αν έχει τη σύμφωνη γνώμη σας, θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια είναι δυνατή, ώστε να διαφύγει το Samsung Galaxy S5 mini τον κίνδυνο της οξείδωσης.