Επισκευή Samsung Galaxy S5 mini

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Εγγυημένη και άμεση επισκευή Galaxy S5 mini, από τους έμπειρους τεχνικούς μας, στα καταστήματα ired στην Αττική ή με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

Samsung Galaxy S5 mini

To Samsung Galaxy S5 mini προσφέρει πολλές δυνατότητες με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως Οθόνη Super AMOLED 4,5”, δύο ποιοτικές κάμερες και επέκταση μνήμης με κάρτα microSD.

Σε περίπτωση βλάβης, θα αντιμετωπίσετε δυσκολία κατά την χρήση της συσκευής σας. Το ired βρίσκεται στην διάθεση σας για να αποκαταστήσει την φυσιολογική λειτουργία του Galaxy S5 mini οικονομικά και αποτελεσματικά.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Η Samsung φημίζεται για την καλή ποιότητα των συσκευών της, για αυτόν ακριβώς τον λόγο επιλέγουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας, πάντα με αυθεντικά ανταλλακτικά.
Αυτή η επιλογή μας προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά και την εγγύηση ότι η επισκευή θα διαρκέσει στον χρόνο.

Υπηρεσίες επισκευής Samsung Galaxy S5 mini

Στα καταστήματα μας μπορούμε να σας προσφέρουμε λύση, σε συνηθισμένες βλάβες αλλά ακόμη και στις πιο περίπλοκές. Ένα δείγμα των υπηρεσιών μας είναι οι παρακάτω επισκευές:

  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης
  • Επισκευή πλήκτρου Touch ID
  • Επισκευή βρεγμένου Galaxy S5 mini
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή θύρας φόρτισης USB

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό

Οι τεχνικοί μας έχουν αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην επισκευή συσκευών Samsung Galaxy, η οποία προστίθεται στην ήδη άρτια τεχνογνωσία τους και στην επίσημη εκπαίδευση τους.

Σύγχρονα εργαστήρια και εξειδικευμένος εξοπλισμός

Οι εγκαταστάσεις του ired είναι οι πιο εξελιγμένες στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Μπορούμε να επισκευάσουμε το Samsung Galaxy S5 mini, γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Όλοι οι χώροι επισκευής είναι ειδικά διαμορφωμένοι και διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την επισκευή ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired

Φέρτε μας την συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα μας.

Οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να κάνουν μία διάγνωση και να σας ενημερώσουν για την επισκευή που θα χρειαστεί να κάνουμε για να σας προσφέρουμε λύση. Εάν βρίσκεστε εκτός Αττικής ή δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, η επισκευή Galaxy S5 mini μπορεί να σας προσφερθεί εξ αποστάσεως, σε συνεχή επικοινωνία με τους τεχνικούς μας, με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, σαν να μας είχατε επισκεφτεί τον χώρο μας.