Επισκευή Samsung Galaxy S4

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το Samsung Galaxy S4 είναι ένα από τα κορυφαία smartphones. Αρχικά παρατηρούμε τη μεγάλη του οθόνη των 5". Αυτή θα σας καταπλήξει λόγω της μεγάλης πυκνότητας σε pixels που διαθέτει.

Ακόμη θα σας εκπλήξει η καταπληκτική ταχύτητά του, καθώς έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή, που είναι ικανός να «τρέξει» οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όμως η συσκευή αυτή, τελευταίας τεχνολογίας, δεν παύει να είναι ευαίσθητη σε χτυπήματα και βλάβες. Σε πιο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η μεγάλη οθόνη του κινητού σας. Σε περίπτωση που η συσκευή χτυπηθεί ή σας πέσει, μπορεί να πάθει μόνιμη βλάβη. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί η επισκευή Samsung Galaxy S4 είναι εφικτή κι αποτελεσματική.

Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά σχεδόν για κάθε πιθανή βλάβη.

Οι πιο συχνές βλάβες που έχουμε αντιμετωπίσει είναι οι ακόλουθες:

  • Σπασμένη οθόνη
  • Χαλασμένο σύστημα αφής
  • Σπασμένα κουμπιά
  • Προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi
  • Αδυναμία αναγνώρισης SIM
  • Πρόβλημα κεραίας 3G/4G

Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε με το κινητό σας, μπορούμε να σας δώσουμε λύση με επισκευή Samsung Galaxy S4.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια iRed

Όλα μας τα εργαστήρια διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τη σωστή και ασφαλή επισκευή Samsung Galaxy S4. Υπάρχουν ακόμη και εξειδικευμένα εργαλεία για την αντιμετώπιση σοβαρών βλαβών, όπως την επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S4.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν χρόνια εμπειρίας στην επισκευή smartphone. Οι τεχνικές γνώσεις καθώς και η συνεχής κατάρτισή τους μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy S4.

Οι ειδικοί έχουν επιλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά. Φροντίζουμε να είναι απολύτως συμβατά ΟΕΜ, υψηλής αντοχής αλλά και απόδοσης. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η επισκευή Samsung Galaxy S4 από το iRed είναι η καλύτερη δυνατή.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουμε για κάθε επισκευή Samsung Galaxy S4.