Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S4 mini

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S4 mini
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν το Samsung Galaxy S4 mini σας έχει βραχεί, χρειάζεστε επειγόντως επισκευή από τους έμπειρους τεχνικούς των εργαστηρίων ired.

Προσκομίστε τη συσκευή σας άμεσα στα εργαστήρια ired ή στείλτε την μέσω courier, εντελώς δωρεάν.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  •  Απενεργοποιήστε τη συσκευή και μην την ανοίξετε για κανέναν λόγο.
  •  Απομακρύνετε την υγρασία με απορροφητικό χαρτί.
  •  Κρατήστε τη συσκευή με αντίθετη φορά από εκεί που μπήκαν τα νερά για να μην εισχωρήσει η υγρασία στο εσωτερικό.
  •  Μην εκθέτετε τη συσκευή σε πηγές θερμότητας για να τη στεγνώσετε γιατί μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρότερο πρόβλημα.

Επισκεφτείτε άμεσα ένα από τα καταστήματά μας για να επιλύσουμε αποτελεσματικά και με ταχύτητα το πρόβλημα που έχει προκύψει. Όσο πιο γρήγορα κινηθείτε, τόσο πιο λίγες είναι οι πιθανότητες να υποστεί μεγάλη βλάβη η συσκευή σας.

Ο κίνδυνος της οξείδωσης

Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες μας και δράστε με ταχύτητα ώστε να αποφύγετε τη βλάβη λόγω οξείδωσης του εσωτερικού της συσκευής. Η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα εξαρτήματα και ακόμη και να θέσει το Samsung Galaxy S4 mini εκτός λειτουργίας.

Η οξείδωση των μεταλλικών στοιχείων, αν οι κινήσεις σας δεν είναι γρήγορες, θα καταστρέψουν τη συσκευή και η επισκευή δεν θα είναι δυνατή.

Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired

Στα εργαστήρια ired διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα γλυτώσουν τη συσκευή σας από τη βλάβη. Ο χρόνος αντίδρασής σας θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Εμείς θα πραγματοποιήσουμε όλα τα προβλεπόμενα, όπως τη χρήση μπανιέρας υπερήχων, για να αφαιρέσουμε και το παραμικρό δείγμα υγρασίας στο εσωτερικό. Η συσκευή θα ανοιχτεί και θα καθαριστεί από τα υπολείμματα του νερού. 

Αν συντρέχει λόγος, θα αντικατασταθούν κάποια εξαρτήματα που θα επηρεάσουν το κόστος της επισκευής. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο, αν η συσκευή φτάσει στα χέρια της τεχνικής μας ομάδας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά το ατύχημα.

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια μας για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για το βρεγμένο Samsung Galaxy S4 mini.