Επισκευή Samsung Galaxy S4 mini

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το Samsung Galaxy S4 mini δανείζεται το όνομά του από το μεγάλο S4. Όμως πρόκειται για μία πολύ πιο πρακτική συσκευή λόγω μεγέθους. Τα χαρακτηριστικά της είναι εξαιρετικά: μια μεγάλη οθόνη κι ένας ισχυρός διπύρηνος επεξεργαστής. Η συσκευή σας δεν πρόκειται να κολλήσει σε καμία εφαρμογή.

Όμως, όπως όλες οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, είναι ευαίσθητη σε χτυπήματα και επιρρεπής σε βλάβες.

Μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχει η μεγάλη οθόνη αφής του. Αν αυτή δεχτεί κάποιο χτύπημα, μπορεί να υποστεί μόνιμη βλάβη. Το σύστημα αφής μπορεί να αρχίσει να δυσλειτουργεί και να σας προκαλεί προβλήματα κατά τη χρήση. Σε περίπτωση δε ισχυρού χτυπήματος μπορεί να τραυματιστεί και η εσωτερική οθόνη LCD. Θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή Samsung Galaxy S4 mini για να αποκαταστήσετε τη βλάβη. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι η αλλαγή οθόνης Samsung Galaxy S4 mini.

Εκτός από προβλήματα στην οθόνη, μπορούν να σας παρουσιαστούν και άλλες βλάβες, όπως οι παρακάτω:

Συχνοί λόγοι για επισκευή Samsung Galaxy S4 mini:

  • Δεν φορτίζει
  • Δεν πιάνει σήμα
  • Δεν λειτουργεί το Wi-Fi
  • Δεν δουλεύουν τα πλήκτρα
  • Έχει σπασμένα κουμπιά
  • Χρειάζεται αλλαγή όψης
  • Η οθόνη έχει γρατζουνιές

Σε κάθε περίπτωση η επισκευή Samsung Galaxy S4 mini είναι δυνατό να γίνει με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια iRed

Τα εργαστήριά μας είναι ειδικά διαμορφωμένα για την ασφαλή επισκευή Samsung Galaxy S4 mini. Έχουμε φροντίσει να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες σε αυτά, καθώς και οι τεχνικοί μας τηρούν πάντα τις καθιερωμένες διαδικασίες σε κάθε επισκευή Samsung Galaxy S4 mini.

Για τις δύσκολες επισκευές, όπως η επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S4 mini, γίνεται χρήση ειδικού εξοπλισμού, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν επιλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά για την επισκευή Samsung Galaxy S4 mini. Όλα είναι ΟΕΜ υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Ακόμη φροντίζουμε το κόστος των εγγυημένων εργασιών μας να είναι πάντα οικονομικό και ανταγωνιστικό.