Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S3 mini

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S3 mini
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Για αντιμετώπιση βλάβης βρεγμένου Samsung Galaxy S3 mini από τους έμπειρους τεχνικούς μας, ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έλθετε σε ένα από τα καταστήματά μας, επιλέξτε τη λύση του courier, εντελώς δωρεάν, από όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  •  Απενεργοποιήστε τη συσκευή και μην την ανοίξετε για κανέναν λόγο.
  •  Απομακρύνετε την υγρασία με απορροφητικό χαρτί.
  •  Κρατήστε τη συσκευή με αντίθετη φορά από εκεί που μπήκαν τα νερά για να μην εισχωρήσει η υγρασία στο εσωτερικό.
  •  Μην εκθέτετε τη συσκευή σε πηγές θερμότητας για να τη στεγνώσετε γιατί μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρότερο πρόβλημα.
  • Ελάτε σε επαφή με ένα από τα καταστήματά μας και ελάτε το συντομότερο δυνατόν για να παραδώσετε τη συσκευή σας στα έμπειρα χέρια ενός τεχνικού μας.

Αν έχετε ακολουθήσει σωστά τα βήματα της άμεσης αντίδρασης, οι πιθανότητες να αντιμετωπιστεί η βλάβη επιτυχώς είναι πολλές.

Βλάβη λόγω οξείδωσης

Η υγρασία είναι ο εχθρός της βρεγμένης συσκευής. Αυτή μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα εσωτερικά εξαρτήματα και να θέσει τη συσκευή εκτός λειτουργίας.

Η οξείδωση είναι η χημική αντίδραση που πραγματοποιείται μεταξύ των υγρών και μεταλλικών στοιχείων. Αν δεν αφαιρεθούν όλα τα υγρά από το εσωτερικό, η οξείδωση μπορεί να καταστρέψει εντελώς τη συσκευή. Η επισκευή σε αυτό το στάδιο δεν θα είναι
δυνατή.

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired, διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προλάβουμε την οξείδωση και να αφαιρέσουμε τυχόν υπολείμματα της υγρασίας.

Η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος είναι ένα από αυτά τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία του καθαρισμού της συσκευής σας.

Θα ενημερωθείτε άμεσα για την κατάσταση και για το αν συντρέχει λόγο αντικατάστασης κάποιων εξαρτημάτων με νέα ανταλλακτικά. Όσο πιο γρήγορα δράσετε εξ αρχής, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να χρειαστούν νέα ανταλλακτικά και να ανέβει το κόστος της επισκευής.