Εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy S20

Τα εργαστήρια ired, πρωτοπορούν στον χώρο της επισκευής των συσκευών Samsung Galaxy S20 και όχι μόνο! 

Επιλέγουμε από το τμήμα προμηθειών, τα καλύτερα και άριστης ποιότητας ανταλλακτικά, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας για να σας προσφέρουν ένα ποιοτικό service. 

Πιο συγκεκριμένα, οι βλάβες τις οποίες μπορούμε να επισκευάσουμε στο Samsung Galaxy S20 σας, είναι οι εξής:

  • Αλλαγή οθόνης
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S20
  • Αλλαγή πίσω όψης του Samsung Galaxy S20
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας

Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζει η συσκευή σας, στην ired έχουμε τη λύση και σας προσφέρουμε ασφαλή και εγγυημένη επισκευή! 

Γιατί στην ired;

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Η επισκευή του Samsung Galaxy S20, αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις, για τη σωστή διάγνωση και επισκευή του Samsung σας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που διαθέτουν, αποτελεί εγγύηση για άριστα  επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή Samsung Galaxy S20 που αναλαμβάνουμε. 

Εγγύηση 1 χρόνου

Μπορούμε να προσφέρουμε εγγύηση για όλες τις εργασίες μας, χάρη στην τεχνογνωσία μας και στα καλύτερα ανταλλακτικά που διαθέτουμε. Μπορείτε λοιπόν να μας εμπιστευτείτε τα εργαστήρια ired, σε κάθε επισκευή Samsung Galaxy S20. Βρισκόμαστε ανέκαθεν δίπλα στον πελάτη και επιθυμούμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πανελλαδική κάλυψη

Εάν η απόσταση ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα σας δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας δια ζώσης, σας δίνουμε την δυνατότητα να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ εντελώς δωρεάν!