Αξιόπιστη επισκευή του Samsung Galaxy S20 ultra

Είμαστε σε θέση όχι μόνο να δώσουμε λύση σε οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί στην συσκευή σας αλλά και να σας δώσουμε συμβουλές για την καλύτερη λειτουργία της. Αν το Samsung Galaxy S20 plus σας χρειάζεται επισκευή, είστε στο κατάλληλο μέρος! Στα ired το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό μπορεί να επισκευάσει το Samsung σας και να σας δώσει πίσω την συσκευή, σαν καινούργια! 

Έχοντάς καταξιωθεί πλεον στην αγορά για την ποιότητα και για την τεχνογνωσία των υπηρεσιών μας, σας προσφέρουμε πάντα τις πιο άμεσες και οικονομικές λύσεις για την επισκευή του Samsung Galaxy S20 ultra σας! 

Όλη η τεχνική μας ομάδα είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε υπηρεσία service χρειάζεστε. Ενδεικτικά σας παρέχουμε υπηρεσίες για:

  • Αλλαγή οθόνης Samsung Galaxy S20 ultra
  • Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S20 ultra
  • Αλλαγή πίσω όψης Samsung Galaxy S20 ultra
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy S20 ultra
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S20 ultra

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό

Η τεχνική ομάδα της ired, χάρη στην πολυετή εμπειρία τους στις επισκευές συσκευών Samsung, είναι πάντα σε θέση να αναλάβουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην συσκευή σας και να την επαναφέρουν στην αρχική, λειτουργική της κατάσταση.

Εγγύηση υπηρεσιών

Με κάθε επισκευή, σας παρέχουμε εγγύηση η οποία ισχύει για αρκετό χρονικό διάστημα, έως και εφ’ όρου ζωής, εξαρτημένου πάντα του προβλήματος σας. Επιθυμία μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, για αυτό λοιπόν η ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά

Πρώτος και κύριος στόχος μας, είναι η καλύτερη ποιότητα και απόδοση των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή ετσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η αντοχή των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε.

Δωρεάν πανελλαδική εξυπηρέτηση

Αν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα κατάστημά μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν για να την επισκευάσουμε.