Αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy S20 plus

Το Samsung Galaxy S20 plus, είναι μία πανίσχυρη συσκευή που δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν. Φέρει τριπλή οπίσθια κάμερα 64 MP και μία εντυπωσιακή οθόνη στις 6,7 ίντσες σε ελκυστική τιμή. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση κάποιας βλάβης της αγαπημένης σας συσκευής;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού στην ired οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και θα επισκευάσουν την συσκευή σας αυθημερόν. 

Οι πιο σημαντικές επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S20 plus
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή θύρας USB

Αν λοιπόν η συσκευή σας αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα, μη διστάσετε να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημά μας για επισκευή Samsung Galaxy S20 plus.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Στο ired το τμήμα προμηθειών μας φροντίζει να προμηθεύεται ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας αφού κάτι τέτοιο συμβάλλει στο τελικό αποτέλεσμα. Σε όλες μας τις επισκευές παρέχουμε εγγύηση.

Καταρτισμένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν πολλά χρόνια εμπειρίας στις επισκευές, οπότε είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές. Οι υπηρεσίες μας είναι άμεσες, αποτελεσματικές και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, σε όλα μας τα καταστήματα.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σε κάποιο κατάστημά μας, θα διαπιστώσετε πως διαθέτουμε προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό για να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy S20 plus. Τα εργαστήρια πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τη συσκευή σας και να διεκπεραιωθεί κάθε επισκευή με απόλυτη επιτυχία.

Επισκεφθείτε μας

Για άμεση εξυπηρέτηση, επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired. Οι τεχνικοί μας, θα αναλάβουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό στην επισκευή Samsung Galaxy S20 plus σε προνομιακές τιμές. Αν δεν μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας για οποιονδήποτε λόγο, έχουμε τη λύση, αφού καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής - παράδοσης της συσκευής σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας Courier.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email κι ένας εκπρόσωπός μας, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.