Άμεση επισκευή Samsung Galaxy S20 FE στα καταστήματα ired!

To Samsung Galaxy S20 FE 5G διαθέτει Super AMOLED οθόνη 6,5 ιντσών 120Hz με ανάλυση 2400 x 1080 pixels για ομαλή εμπειρία χρήσης, εμπρόσθια κάμερα 32MP, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος με ευρυγώνιο φακό, υπερευρυγώνιο και τηλεφακό και μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη τεχνολογίας ταχείας φόρτισης 25W. Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του και η τεράστια οθόνη. Για αυτούς τους λόγους η επισκευή τέτοιου είδους συσκευών είναι πιο πολύπλοκη και ιδιαίτερα απαιτητική! Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει κάθε είδους βλάβη σε Samsung Galaxy S20 FE προσφέροντας πάντα εγγύηση για κάθε μας επισκευή και διασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα.

Γιατί στην ired;

Εξειδικευμένο προσωπικό

Οι τεχνικοί της ired είναι όλοι αδειούχοι ηλεκτρονικοί με εκτεταμένη εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή του Samsung Galaxy S20 FE.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Έχουμε φροντίσει ώστε τα εργαστήριά μας να είναι πλήρως εξοπλισμένα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, για την γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή του Samsung Galaxy S20 FE σας.

Πανελλαδική δωρεάν εξυπηρέτηση

Στην ired φροντίζουμε να είμαστε κοντά σας και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εάν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματά μας, δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας με κούριερ απ΄οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, εντελώς δωρεάν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία.