Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 163

Επισκευή Samsung Galaxy S2

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Στα καταστήματα ired φημιζόμαστε για τις επισκευές Samsung. Η εμπειρία μας και τα αυθεντικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν.

Μερικές από τις βλάβες που παρέχουμε υποστήριξη είναι οι παρακάτω:

  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή μικροφώνου
  • Επισκευή κάμερας

Τα εργαστήριά μας, είναι άρτια εξοπλισμένα, για να μπορούμε να σας παρέχουμε την πιο οικονομική και γρήγορη επισκευή Samsung Galaxy S2.

Εξειδίκευση και εμπειρία

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στην επισκευή συσκευών Samsung.

Το τεχνικό μας τμήμα διαθέτει πολυετή εμπειρία που έχει κερδιθεί μέσα από χιλιάδες επισκευές συσκευών Samsung.

Στα καταστήματα ired, είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες βλάβες, που μπορεί να έχει υποστεί το Samsung Galaxy S2, όπως για παράδειγμα μία βλάβη στην μητρική πλακέτα.

Εγκαταστάσεις

Όλα μας τα εργαστήρια είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για να μπορούν να στεγάσουν κάθε είδους επισκευή στο Samsung Galaxy S2 σας, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό και όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιήσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες επισκευές.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Στο ired χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά. Το τμήμα προμηθειών μας, διαλέγει πάντα ανταλλακτικά με βάση την αποτελεσματικότητα, την ανθεκτικότητα και φυσικά την απόλυτη συμβατότητα με την συσκευή σας.

Πανελλαδική κάλυψη

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική ή στείλτε μας την αγαπημένη σας συσκευή μέσω courier, τελείως δωρεάν, από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Αν επιλέξετε να μας στείλετε την συσκευή σας, ένας από τους τεχνικούς μας θα σας ενημερώνει για κάθε στάδιο της επισκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στα ired υπάρχει πάντα ένας διαθέσιμος τεχνικός για να σας εξυπηρετήσει.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε για την διαδικασία επισκευής του Samsung Galaxy S2 επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας ή μέσω της υπηρεσίας live support στην ηλεκτρονική μας σελίδα ired.gr.