Επισκευή Οθόνης Samsung Galaxy S10e

Επισκευή Οθόνης Samsung Galaxy S10e

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 159
  • Τιμή με ΦΠΑ 197.16
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy S10e

Για εγγυημένη επισκευή οθόνης Samsung Galaxy S10e στις καλύτερες τιμές της αγοράς και μόνο με αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung, επισκεφθείτε το κατάστημα ired που σας εξυπηρετεί και θα παραλάβετε άμεσα την συσκευή σας πίσω πλήρως λειτουργική όπως όταν την είχατε πρωτοαγοράσει! 

Συμπτώματα βλάβης οθόνης Samsung Galaxy S10e

Η οθόνη του Samsung Galaxy S10e σας χρειάζεται αντικατάσταση σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιοδήποτε από τα παρακάτω συμπτώματα: 

  • Σπάσιμο ή ράγισμα
  • Δυσλειτουργία αφής
  • Κακός φωτισμός
  • Καμένα pixel
  • Χρωματιστές βούλες στην οθόνη
  • Η οθόνη δεν ανάβει 

Αν έχετε παρατηρήσει οποιοδήποτε από τα παραπάνω τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει για τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης της βλάβης σας, τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει και θα σας  λύσει οποιαδήποτε απορία. 

Άμεση επισκευή οθόνης Samsung Galaxy S10e

Οποιαδήποτε βλάβη στην οθόνη του Samsung Galaxy S10e σας μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο σε λίγες ώρες αφού παραλάβουμε την συσκευή σας! Σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε στα χέρια σας το Samsung Galaxy S10e σας πλήρως λειτουργικό σαν καινούριο! 

Βήματα αντιμετώπισης

Σε περίπτωση αλλαγής οθόνης στο Samsung Galaxy S10e η διαδικασία και τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα ακόλουθα: 

Αρχικά διεξάγουμε έναν γενικό έλεγχο της συσκευής ώστε να διαπιστώσουμε την αιτία του προβλήματος, στην συνέχεια γίνεται διάγνωση της βλάβης και ενημέρωση του πελάτη μας. Αφού πρώτα πάρουμε την έγκριση του πελάτη προχωράμε στην αφαίρεση της ελαττωματικής οθόνης και στην εγκατάσταση μιας νέας αυθεντικής Samsung οθόνης. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της καινούργιας, κλείνουμε την συσκευή και διεξάγουμε έναν έλεγχο σωστής λειτουργίας πριν παραδώσουμε την συσκευή πίσω στα χέρια σας! 

Δωρεάν αποστολή παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Εάν στην περιοχή που μένετε δεν σας εξυπηρετεί κάποιο κατάστημα ired, σας δίνουμε την δυνατότητα να αποστείλετε την συσκευή σας σε εμάς χωρίς κανένα απολύτως έξοδο αποστολής. Αφού λάβουμε την συσκευή σας θα διεξάγουμε τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστωθεί η βλάβη και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για την αποκατάσταση της και το συνολικό κόστος. Αφού ολοκληρωθεί η επισκευή σας αποστέλλουμε ξανά την  συσκευή σας πίσω σε εσάς εντελώς δωρεάν. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του Live Chat και ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα!