Επισκευή Samsung Galaxy S10

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy S10

Το Galaxy S10 ειναι ενα πανεμορφο αλλα ιδιαιτερο τηλέφωνο, όταν πρόκειται για την επισκευη του λογο της φοβερης λεπτομερειας και του πρωτοποριακου σχεδιασμο του, η διαδικασια αντικαταστασης η επισκευης οποιασδήποτε βλάβης, απαιτει εξειδικευση και εμπειρια! To ired, έπειτα από χρόνια εμπειρίας στην επισκευή κινητών τηλεφώνων, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί στο Galaxy S10!

Εάν χρειαστείτε βοήθεια για οποιονδήποτε τύπο βλάβης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Μερικές από τις συχνότερες επισκευές που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Επισκευή οθόνης LCD και Digitizer Samsung Galaxy S10
  • Επισκευή θύρας φόρτισης Samsung Galaxy S10
  • Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S10
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy S10

Εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy S10 

Το ired προσφέρει εγγύηση για κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε αναλόγως πάντα της εργασίας. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα αυθεντικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται για την επισκευή του Samsung Galaxy S10, επιφέρουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο τεχνικά όσο και εμφανισιακά!

Έμπειρη τεχνική ομάδα

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με άρτια κατάρτιση στις επισκευές κινητών τηλεφώνων. Η αποτελεσματικότητα τόσο οπτικά όσο και τεχνικά σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε είναι πάντα ο κύριος μας στόχος.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Τα εργαστήρια μας στα καταστήματα ired είναι πλήρως εξοπλισμένα και εκσυγχρονισμένα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε παντα να μπορούμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα επισκευής της συσκευής σας

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Το Samsung Galaxy S10 είναι ένα πανέμορφο ιδιαίτερο τηλέφωνο που ξεχωρίζει λόγω της εμφάνισης και της κατασκευής του. Οταν πρόκειται για το service μιας τέτοιας συσκευής κάθε άλλο υλικό πέραν του αυθεντικού δεν μπορεί να  αποφέρει το ίδιο αποτέλεσμα, για αυτόν τον λόγο κάθε ανταλλακτικό που χρησιμοποιούμε για την επισκευή του κινητού σας είναι αυθεντικό!

Κάλυψη σε όλη την Ελλάδα 

Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε κανένα από τα καταστήματα μας μπορείτε να αποστείλετε την συσκευη σας ταχυδρομικά εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε σε ένα από τα καταστήματα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του live chat!