Επισκευή Samsung Galaxy Note Edge

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και εγγυημένη επισκευή Galaxy Note Edge στα εργαστήρια του ired. Επιτόπου εξυπηρέτηση από τους τεχνικούς μας ή με δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά.

Samsung Galaxy Note Edge

Η Samsung ήταν η πρώτη που οδήγησε την αγορά smartphones σε συσκευές με μεγάλη οθόνη. H σειρά Galaxy Note είναι η καλύτερη επιλογή σε Phablet, ειδικά το Note Edge διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,6” Super AMOLED με μία καινοτόμο κυρτή πλευρά. Σε περίπτωση βλάβης του Galaxy Note Edge η επισκευή του είναι σημαντικά υπόθεση.

Εγγυημένη επισκευή Galaxy Note Edge

Στο ired γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η συσκευή σας για εσάς, για αυτόν τον λόγο σας προσφέρουμε κορυφαίες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής Galaxy Note Edge. Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω:

  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Αντικατάσταση υποδοχής USB

Αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή, επιλέγουμε την χρήση μόνο αυθεντικών ανταλλακτικών από την Samsung. Μετά από την ολοκλήρωση μίας επισκευής η συσκευή σας θα είναι ξανά σαν καινούργια.

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό

H ομάδα των τεχνικών μας είναι καταρτισμένη και εξειδικευμένη στην επισκευή Samsung Galaxy. Οι τεχνικοί μας έχουν αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην επισκευή Samsung Galaxy και μπορούν να ολοκληρώσουν επιτυχώς και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια επισκευής

Στα καταστήματα ired έχουμε κατασκευάσει ειδικά εργαστήρια για την ασφαλή, αποτελεσματική και γρήγορη επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο, σύγχρονο εξοπλισμό για την ιδανική επισκευή Galaxy Note Edge.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής σας. Αρχικά θα γίνει διάγνωση ή επιβεβαίωση της βλάβης και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διάρκεια της επισκευής.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης η συσκευή σας θα ελεγχθεί ξανά από τους ειδικούς μας, για να επιβεβαιωθεί η άψογη λειτουργία της.

Εάν βρίσκεστε εκτός Αττικής ή δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, σας προσφέρουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξ αποστάσεως χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, με δωρεάν αποστολή και παράδοση μέσω κούριερ.