Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 4

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 4
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Για επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 4, ελάτε άμεσα στα καταστήματα ired για να αποκαταστήσουμε τη βλάβη και να σας προσφέρουμε την αποτελεσματικότερη λύση.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας δωρεάν, μέσω courier.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

Όσον κι αν είστε προσεκτικοί με τη χρήση της συσκευής σας, το να έρθει σε επαφή με το νερό είναι ένα από τα σενάρια καταστροφής που δεν θέλετε να σκέφτεστε. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  •  Κλείστε τη συσκευή άμεσα και μην την ανοίξετε για κανέναν λόγο.
  •  Μην στεγνώνετε τη συσκευή με κάποιο θερμαντικό μέσο γιατί μπορεί να προκαλέσετε υπερθέρμανση.
  •  Σκουπίστε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί και τοποθετήστε την με φορά ανάποδη από αυτή που μπήκε το νερό.
  •  Ελάτε στα ired άμεσα.

Η ταχύτητα αντίδρασής σας είναι κρίσιμη για την περαιτέρω έκβαση της κατάστασης. Αν το νερό δεν προλάβει να εισχωρήσει στο εσωτερικό, τότε υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην υποστεί καμία βλάβη η αγαπημένη σας συσκευή.

Επίλυση βλάβης

Το παν στην επίλυση της βλάβης είναι να προλάβουμε τη διάβρωση του εσωτερικού της συσκευής. Αυτή είναι που θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σχεδόν σε όλα τα υποσυστήματα και θα θέσει, πιθανότατα, τη συσκευή εκτός λειτουργίας.

Το κόστος της επισκευής θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα έχετε αντιδράσει και αν έχετε ακολουθήσει τα σωστά βήματα.

Αν λάβουμε τη συσκευή άμεσα και χρησιμοποιήσουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να τη διασώσουμε και να τη στεγνώσουμε εσωτερικά, το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί καν αφαίρεση και αλλαγή εξαρτημάτων.

Αν όμως είναι απαραίτητη η αντικατάσταση κάποιων, τότε θα ενημερωθείτε σχετικά τόσο για το κόστος όσο και για το χρόνο επισκευής.

Σας περιμένουμε άμεσα στα καταστήματα ired

Επιλέξτε το κοντινότερο κατάστημα ired και εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στα έμπειρα χέρια της τεχνικής μας ομάδας. Ο έλεγχος της συσκευής σας πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα σενάρια.

Είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε το βρεγμένο Samsung Galaxy Note 4 και να σας το επιστρέψουμε σε πλήρη λειτουργία, με το μικρότερο δυνατό κόστος.