Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 3

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 3
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν βράχηκε το Samsung Galaxy Note 3 και χρειάζεστε άμεση αποκατάσταση της συσκευής, ελάτε στα καταστήματα ired για αποτελεσματικές λύσεις.

Μπορείτε, αν το επιθυμείτε να στείλετε τη συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

Αν η συσκευή σας Samsung Galaxy Note 3 έρθει σε επαφή με το νερό θα πρέπει να δράσετε άμεσα για να μην προκύψουν χειρότερα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • .Απενεργοποιήσετε άμεσα τη συσκευή και μην την ανοίξετε καθόλου.
  •  Μη χρησιμοποιείτε θερμαντικά μέσα για να στεγνώσετε το κινητό γιατί μπορεί να προκαλέσετε υπερθέρμανση.
  •  Σκουπίστε και τυλίξτε το κινητό σας με απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσετε τα νερά.
  •  Τοποθετήστε τη συσκευή ανάποδα από τη φορά που εισήλθε το υγρό.

Στη συνέχεια ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα ired για να σας προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση. Όσο πιο γρήγορα λάβουμε τη βρεγμένη συσκευή, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα για την επισκευή της.

Οι πιθανότητες είναι πάντα με το μέρος σας, αν το νερό δεν προλάβει να εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής και ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες άμεσης αντίδρασης.

Επίλυση βλάβης

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από την εισροή νερού είναι η διάβρωση των εξαρτημάτων που βρίσκονται στο εσωτερικό. Αυτό θα προκαλέσει σοβαρές δυσλειτουργίες αλλά ακόμη και την πλήρη απενεργοποίηση της συσκευής.

Το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί από αν και πόσα ανταλλακτικά θα χρειαστούν. Στην καλύτερη περίπτωση όμως και αν έχετε δράσει με ταχύτητα, δεν είναι απαραίτητη καμία αλλαγή εξαρτήματος.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία, όπως μια μπανιέρα υπερήχων για να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα και να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα υγρασίας που έχουν απομείνει στο εσωτερικό.

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια ired

Ελάτε άμεσα στα εργαστήρια ired στην Αττική, επιλέγοντας αυτό που βρίσκετε πιο κοντά σας. Η τεχνική μας ομάδα θα αναλάβει άμεσα τον έλεγχο της συσκευής σας και θα εργαστεί αποτελεσματικά ώστε να σώσει το βρεγμένο Samsung Galaxy Note 3.