Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 2

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 2
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν χρειάζεστε επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 2, εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ired για άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας, στείλτε μας, το συντομότερο δυνατό, τη συσκευή σας, μέσω courier, εντελώς δωρεάν.

Το Samsung Galaxy Note 2 είναι ένα κορυφαίο smartphone που δεν θέλετε να αποχωριστείτε ποτέ και για κανένα λόγο.

Όπως είναι αναμενόμενο, με το να το έχετε συνεχώς μαζί σας, μπορεί να υποστεί κάποια φθορά ή ακόμη και να έρθει σε επαφή με νερό.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να δράσετε άμεσα για να προλάβετε μια διάβρωση του εσωτερικού που θα επιφέρει πολλά προβλήματα στην απόδοση της συσκευής σας.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  •  Κλείστε αμέσως τη συσκευή και μην την ενεργοποιήσετε για κανένα λόγο.
  •  Μη θερμάνετε το τηλέφωνο για να το στεγνώσετε με έντονες πηγές ενέργειας γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.
  •  Χρησιμοποιήστε απορροφητικό χαρτί για αφαιρέσετε την υγρασία και τυλίξτε τη συσκευή.
  •  Τοποθετήστε τη συσκευή με αντίθετη φορά από αυτή που εισήλθε το νερό.
  •  Ελάτε στα ired άμεσα.

Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι όσο πιο γρήγορα δράσετε, τόσο λιγότερο έως καθόλου θα είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η συσκευή σας.

Αν παραλάβουμε τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατό και έχετε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα, τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, το Samsung Galaxy Note 2 να βγει αλώβητο από τη μάχη του με το νερό.

Επίλυση βλάβης

Αν η υγρασία εισέλθει στο εσωτερικό, ίσως προκαλέσει διάβρωση των εξαρτημάτων, γεγονός που θα θέσει τη συσκευή εκτός λειτουργίας.

Στα ired, διαθέτουμε ειδικά εργαλεία, όπως η μπανιέρα υπερήχων υψηλής ισχύος, και είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε άμεσα την επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 2.

Το κόστος της επισκευής θα εξαρτηθεί από τον χρόνο αντίδρασής σας. Αν χρειαστούν ανταλλακτικά, τότε το κόστος θα αλλάξει. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε για την κατάσταση της συσκευής και θα σας προτείνουμε λύσεις για τη συνέχεια.