Με πλήρως ανανεωμένο σχεδιασμό και ισχύ υψηλού επιπέδου, κατέφτασε το Samsung Galaxy Note 10. Διαθέτει υψηλού επιπέδου κάμερες για κορυφαίες λήψεις κάθε στιγμή της ημέρας, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και S Pen, το οποίο λειτουργεί σαν τηλεχειριστήριο και σας παρέχει μία πληθώρα δυνατοτήτων, μία από τις οποίες είναι να σχεδιάζετε σε 3D. 

Όποιο πρόβλημα και αν προκύψει με την χρήση του Samsung Galaxy Note 10, εμείς έχουμε την λύση.

Αποκατάσταση βλαβών στο Samsung Galaxy Note 10

Τα εργαστήρια ired είναι εδώ για να εγγυηθούν την αποκατάσταση και της πιο περίπλοκης βλάβης που μπορεί να εμφανίσει το Samsung Galaxy Note 10. Αν θέλετε γρήγορη επισκευή, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, καθώς αναλαμβάνουμε, μεταξύ άλλων:

  • Αποκατάσταση σπασμένης οθόνης 
  • Αντικατάσταση μπαταρίας 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας 
  • Επισκευή πίσω όψης Samsung Galaxy Note 10
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 10 

Έμπειρη ομάδα τεχνικών

Για την σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της συσκευής σας, απευθυνθείτε στους έμπειρους τεχνικούς μας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας, πρόθυμοι να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Όλες οι επισκευές γίνονται στα εξειδικευμένα και πλήρως εξοπλισμένα με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εργαστήρια της ired. Γι΄αυτό και προσφέρουμε άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας.

Δωρεάν παράδοση και αποστολή

Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σ΄ένα από τα καταστήματά μας, μπορείτε να μας στείλετε εντελώς δωρεάν την συσκευή σας, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail.