Επισκευή Samsung Galaxy M51

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung για το 2020. To Galaxy M51 διαθέτει οθόνη 6.7 ιντσών Infinity-O με τεχνολογία Super AMOLED Plus, τετραπλή κάμερα με κύριο φακό 64MP, Selfie κάμερα 32 MP και οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 7000 mAh η οποία φτάνει σε πλήρη ισχύ γρήγορα. Η κύρια κάμερα των 64MP βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Με την νέα υπερευρυγώνια κάμερα των 12 megapixel, μπορείτε να χωρέσετε περισσότερη εικόνα σε κάθε λήψη. Επιπλέον, με την κάμερα βάθους 5 megapixel μπορείτε να ρυθμίσετε το βάθος πριν και μετά από μια λήψη ακόμα και να μειώσετε τον θόρυβο, ενώ με την λειτουργία Live Focus που προσφέρει η 32 ιντσών selfie camera μπορείτε να θολώσετε το background, ώστε να εστιάσετε στον εαυτό σας. Τέλος, διαθέτει στο πλαϊνό μέρος, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ώστε να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας μ’ ένα μόνο άγγιγμα. Επίσης, διαθέτει Face ID, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αλλά και για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας, παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία. Βέβαια, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την προστασία της συσκευής σας, καθώς με την πλατφόρμα Knox της Samsung, κάθε μέρος του smartphone σας είναι πλέον ασφαλές, από το υλικό μέχρι και το λογισμικό. Έτσι τα ιδιωτικά δεδομένα παραμένουν ιδιωτικά.

Μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής σας.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, αφού στα ired σας παρέχουμε άμεση επισκευή Samsung Galaxy M51 σχεδόν για κάθε βλάβη.

Στα ired προσφέρουμε:

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy M51 με αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά 

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy M51

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy M51

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy M51

Επισκευή θύρας USB Samsung Galaxy M51

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών Samsung. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy M51.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα ired θα συναντήσετε υπερσύγχρονους χώρους επισκευών, έτοιμους να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια τη συσκευή σας. Επιπλέον, ο προηγμένος μας εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy M51.

Βρείτε ένα κατάστημα ired δίπλα σας

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του Samsung Galaxy M51 σας και δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα 13 καταστήματα ired σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας στείλετε, χωρίς χρέωση, τη συσκευή σας με τη βοήθεια της αξιόπιστης ελληνικής εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Εμείς, με τη σειρά μας, θα εξετάσουμε τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής και όταν αυτή ολοκληρωθεί, θα σας τη στείλουμε, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.   

Και φυσικά, είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή προβληματισμό μπορεί να έχετε, μετά την επισκευή της συσκευής σας.