Επισκευή Samsung Galaxy M31s

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung για το 2020. Η συσκευή, διαθέτει οθόνη 6.5 ιντσών με ανάλυση 2400x1080, τετραπλή κάμερα 64MP και selfie καμερα στα 32MP, και χωρητικότητα μπαταρίας 6000 mAh. Η κύρια κάμερα των 64MP βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Με την νέα υπερευρυγώνια κάμερα των 12 megapixel, μπορείτε να χωρέσετε περισσότερη εικόνα σε κάθε λήψη. Επιπλέον, με την κάμερα βάθους 5 megapixel μπορείτε να ρυθμίσετε το βάθος πριν και μετά από μια λήψη ακόμα και να μειώσετε τον θόρυβο, ενώ με την λειτουργία Live Focus που προσφέρει η 32 ιντσών selfie camera μπορείτε να θολώσετε το background, ώστε να εστιάσετε στον εαυτό σας. Τέλος, διαθέτει στο πλαϊνό μέρος, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ώστε να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας μ’ ένα μόνο άγγιγμα. Επίσης, διαθέτει Face ID, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αλλά και για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας, παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία.

Μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής σας.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, αφού στα ired σας παρέχουμε άμεση επισκευή Samsung Galaxy M31s σχεδόν για κάθε βλάβη.

Στα ired προσφέρουμε:

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy M31s με αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά 

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy M31s

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy M31s

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy M31s

Επισκευή θύρας USB Samsung Galaxy M31s

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών Samsung. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy M31s.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα ired θα συναντήσετε υπερσύγχρονους χώρους επισκευών, έτοιμους να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια τη συσκευή σας. Επιπλέον, ο προηγμένος μας εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy M31s.