Επισκευή Samsung Galaxy M31

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung για το 2020. Η συσκευή, διαθέτει οθόνη 6.4 ιντσών με ανάλυση 2340x1080, τετραπλή κάμερα 64MP και selfie καμερα στα 32MP, και χωρητικότητα μπαταρίας 6000 mAh. Η κύρια κάμερα των 64MP βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Η βασική κάμερα στα 64MP με Ultra-High Resolution ISOCELL Bright και GW1 αισθητήρα, σας δίνει την δυνατότητα να βγάζετε ακόμα πιο ζωντανές και ευκρινείς φωτογραφίες. Επιπλέον, με την τεράστια οθόνη 6.4 ιντσών που διαθέτει και ανάλυση 2340x1080, μπορείτε να απολαύσετε ακόμα και τις αγαπημένες σας ταινίες. Τέλος, διαθέτει στο πίσω μέρος, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ώστε να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας μ’ ένα μόνο άγγιγμα. Επίσης, διαθέτει Face ID, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αλλά και για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας, παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία.

Μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής σας.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας αφού στα ired σας παρέχουμε άμεση επισκευή Samsung Galaxy M31 σχεδόν για κάθε βλάβη.

Στα ired προσφέρουμε:

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy M31 με αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά 

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy M31

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy M31

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy M31

Επισκευή θύρας USB Samsung Galaxy M31

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών Samsung. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy M31.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα ired θα συναντήσετε υπερσύγχρονους χώρους επισκευών, έτοιμους να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια τη συσκευή σας. Επιπλέον, ο προηγμένος μας εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy M31.

Βρείτε ένα κατάστημα ired δίπλα σας

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του Samsung Galaxy M31 σας και δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα 13 καταστήματα ired σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας στείλετε, χωρίς χρέωση, τη συσκευή σας με τη βοήθεια της αξιόπιστης ελληνικής εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Εμείς, με τη σειρά μας, θα εξετάσουμε τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής και όταν αυτή ολοκληρωθεί, θα σας τη στείλουμε, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.   

Και φυσικά, είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή προβληματισμό μπορεί να έχετε, μετά την επισκευή της συσκευής σας.