Επισκευή Samsung Galaxy M30s

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung για τη χρονιά του 2019. Η συσκευή φέρει έναν ισχυρό επεξεργαστή, 4 GB μνήμης RAM και εκπληκτικές κάμερες. Με την τριπλή κάμερα που διαθέτει μπορείτε να τραβήξετε πολύ καθαρές φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 6.000 mAh η οποία φτάνει σε πλήρη ισχύ γρήγορα. Τέλος, το Galaxy M30S διαθέτει στο πίσω μέρος, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ώστε να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας μ’ ένα μόνο άγγιγμα. Επίσης, διαθέτει Face ID, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αλλά και για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής σας.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας αφού στα ired σας παρέχουμε άμεση επισκευή Samsung Galaxy M30S σχεδόν για κάθε βλάβη.

Στα ired προσφέρουμε:

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy M30S

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy M30S

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy M30S

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy M30S

Επισκευή θύρας USB Samsung Galaxy M30S

Αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά

Σε σχεδόν κάθε επισκευή Samsung Galaxy M30S, χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά Samsung τα οποία συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών Samsung. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy M30S.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα ired θα συναντήσετε υπερσύγχρονους χώρους επισκευών, έτοιμους να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια τη συσκευή σας. Επιπλέον, ο προηγμένος μας εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy M30S.

Βρείτε ένα κατάστημα ired δίπλα σας

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του Samsung Galaxy M30S σας και δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα 13 καταστήματα ired σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας στείλετε, χωρίς χρέωση, τη συσκευή σας με τη βοήθεια της αξιόπιστης ελληνικής εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Εμείς, με τη σειρά μας, θα εξετάσουμε τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής και όταν αυτή ολοκληρωθεί, θα σας τη στείλουμε, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.   

Και φυσικά, είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή προβληματισμό μπορεί να έχετε, μετά την επισκευή της συσκευής σας.