Επισκευή Samsung Galaxy M21

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy M21 από τους έμπειρους τεχνικούς των καταστημάτων ired. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα για κορυφαίες υπηρεσίες.

Μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η samsung για το 2020. Η συσκευή, διαθέτει οθόνη 6.4 ιντσών Infinity-U με τεχνολογία Super AMOLED FHD+, τριπλή κάμερα, οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη Ram 4GB. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 6.000 mAh η οποία φτάνει σε πλήρη ισχύ γρήγορα. Η κύρια κάμερα των 48 MP βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Με την υπερευρυγώνια κάμερα των 8 megapixel μπορείτε να χωρέσετε περισσότερη εικόνα σε κάθε λήψη. Επίσης, με την κάμερα βάθους 5 megapixel μπορείτε να ρυθμίσετε το βάθος πριν και μετά από μια λήψη, να μειώσετε τον θόρυβο και να δώσετε μια διαφορετική οπτική με την χρήση bokeh effect. Επιπλέον, με την λειτουργία live Focus της μπροστινής κάμερας, που έχει ανάλυση 20 megapixel μπορείτε να θολώσετε το φόντο και να εστιάσετε στον εαυτό σας. Τέλος, το Galaxy M21 διαθέτει στο πίσω μέρος, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ώστε να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας μ’ ένα μόνο άγγιγμα. Επίσης, διαθέτει Face ID, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αλλά και για το ξεκλείδωμα της συσκευής. 

Μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία όμως, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής σας.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας αφού στα ired σας παρέχουμε άμεση επισκευή Samsung Galaxy M21 σχεδόν για κάθε βλάβη.

Στα ired προσφέρουμε:

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy M21

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy M21

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy M21

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy M21

Επισκευή θύρας USB Samsung Galaxy M21

Αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά

Σε σχεδόν κάθε επισκευή Samsung Galaxy M21, χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά Samsung τα οποία συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών Samsung. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy M21.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα ired θα συναντήσετε υπερσύγχρονους χώρους επισκευών, έτοιμους να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια τη συσκευή σας. Επιπλέον, ο προηγμένος μας εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy M21.

Βρείτε ένα κατάστημα ired δίπλα σας

Επισκεφθείτε το συντομότερο ένα κατάστημα ired, και δείτε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε στην επισκευή Samsung Galaxy M21. Μπορείτε επίσης, στην περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα να μας φέρετε τη συσκευή σας σε κάποιο κατάστημα, να μας τη στείλετε χωρίς καμία δική σας χρέωση, μέσω της υπηρεσίας courier με την οποία έχουμε συνάψει πολυετή συνεργασία.

Για πληροφορίες που αφορούν την αποστολή και παράδοση της συσκευής σας αλλά και την επισκευή Samsung Galaxy M21, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat, όπου κάποιος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει.