Επισκευή Samsung Galaxy M20

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy M20 από τους έμπειρους τεχνικούς των καταστημάτων ired. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα για κορυφαίες υπηρεσίες.

Μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung για τη χρονιά του 2018. Η συσκευή φέρει έναν πανίσχυρο επεξεργαστή, 4 GB μνήμης RAM και εκπληκτικές κάμερες. Μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής σας.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας αφού στα ired σας παρέχουμε άμεση επισκευή Samsung Galaxy M20 σχεδόν για κάθε βλάβη.

Στα ired προσφέρουμε:

  • Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy M20
  • Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy M20
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy M20
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy M20
  • Επισκευή θύρας USB Samsung Galaxy M20

Αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά

Σε σχεδόν κάθε επισκευή Samsung Galaxy M20, χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά Samsung τα οποία συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών Samsung. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy M20.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα ired θα συναντήσετε υπερσύγχρονους χώρους επισκευών, έτοιμους να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια τη συσκευή σας. Επιπλέον, ο προηγμένος μας εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy M20.

Βρείτε ένα κατάστημα ired δίπλα σας

Επισκεφθείτε το συντομότερο ένα κατάστημα ired, και δείτε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε στην επισκευή Samsung Galaxy M20. Μπορείτε επίσης, στην περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα να μας φέρετε τη συσκευή σας σε κάποιο κατάστημα, να μας τη στείλετε χωρίς καμία δική σας χρέωση, μέσω της υπηρεσίας courier με την οποία έχουμε συνάψει πολυετή συνεργασία.

Για πληροφορίες που αφορούν την αποστολή και παράδοση της συσκευής σας αλλά και την επισκευή Samsung Galaxy M20, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat, όπου κάποιος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει.