Επισκευή Samsung Galaxy M11

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy M11 από τους έμπειρους τεχνικούς των καταστημάτων ired. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα για κορυφαίες υπηρεσίες. Μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung για την χρονιά του 2020. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6.4 ιντσών HD+ Infinity-O, τριπλή κάμερα, οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη Ram 3GB. Επιπλέον διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh η οποία φτάνει σε πλήρη ισχύ γρήγορα. Η κύρια κάμερα των 13 MP βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες. Με την υπερευρυγώνια κάμερα των 5 megapixel μπορείτε να χωρέσετε περισσότερη εικόνα σε κάθε σας λήψη. Επιπλέον, με την κάμερα βάθους 2 megapixel μπορείτε να ρυθμίσετε το βάθος της λήψης σας. Με την λειτουργία live Focus της μπροστινής κάμερας, που έχει ανάλυση 8 megapixel μπορείτε να θολώσετε το φόντο και να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 450 και η μνήμη Ram 3 GB επιτρέπουν υψηλή απόδοση σε παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά. Επιπλέον, διαθέτει 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης για να αποθηκεύσεις τις εικόνες, τα βίντεο, τη μουσική ή τα αρχεία σας.

Επίσης, με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος μπορείτε να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας μ’ ένα άγγιγμα ή μ΄ένα βλέμμα με το Face ID.

Μία οποιαδήποτε δυσλειτουργία, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής σας.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, αφού στα ired σας παρέχουμε άμεση επισκευή Samsung Galaxy M20 σχεδόν για κάθε βλάβη.

Στα ired προσφέρουμε:

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy M11

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy Μ11

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy M11

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy M11

Επισκευή θύρας USB Samsung Galaxy M11

Αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά

Σε σχεδόν κάθε επισκευή Samsung Galaxy M11, χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά Samsung τα οποία συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών Samsung. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy M11.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ερχόμενοι σ΄ένα κατάστημα ired θα συναντήσετε υπερσύγχρονους χώρους επισκευών, έτοιμους να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια τη συσκευή σας. Επιπλέον, ο προηγμένος μας εξοπλισμός μας δίνει την δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα στην επισκευή Samsung Galaxy M11.

Βρείτε ένα κατάστημα ired δίπλα σας

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του Samsung Galaxy M11 σας και δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα 13 καταστήματα ired σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας στείλετε, χωρίς χρέωση, τη συσκευή σας με τη βοήθεια της αξιόπιστης ελληνικής εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Εμείς, με τη σειρά μας, θα εξετάσουμε τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής και όταν αυτή ολοκληρωθεί, θα σας τη στείλουμε, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.   

Και φυσικά, είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή προβληματισμό μπορεί να έχετε, μετά την επισκευή της συσκευής σας.