Επισκευή Samsung Galaxy M

Ελάτε σε ένα από τα 14 καταστήματα ired στην Ελλάδα, για γρήγορη και εγγυημένη επισκευή Samsung κινητών, με αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά

Άμεση και εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy M απο έμπειρους τεχνικούς!

Οι νέα σειρά συσκευών Samsung Galaxy M, πρωτο ανακοινώθηκε στις αρχές του 2020 και αποτελείται από μοντέλα με σύγχρονο σχεδιασμό, τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά και χαμηλές τιμές κατασκευασμένα για απαιτητικούς χρήστες. 

Αν σας έτυχε κάποια βλάβη και αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα με το Samsung Galaxy M σας και θέλετε γρήγορη λύση στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα ired που σας εξυπηρετεί!

Εξειδικευμένοι Τεχνικοί

Η ομάδα του ired αποτελείται από μία ομάδα εξειδικευμένων πιστοποιημένων τεχνικών, οι οποίοι διαθέτουν την εμπειρία που απαιτείται για να ολοκληρώσουν με επιτυχια οποιαδήποτε επισκευή Samsung ακόμα και την πιο απαιτητική. 

Αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung

Σε όλες τις επισκευές κινητών Samsung χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά, έτσι ώστε να είστε σίγουρη για την άριστη ποιότητα τους και για να έχετε την συσκευή σας ξανά πίσω σαν καινούργια! 

Οι πιο συνηθισμένες επισκευές

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές Samsung Galaxy M που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής: 

Επισκευή οθόνης

Αντικατάσταση μπαταρίας

Επισκευή βρεγμένου

Αντικατάσταση θύρας φόρτισης

Επισκευή μητρικής πλακέτας

Σύγχρονα εργαστήρια επισκευής

Σε όλα μας τα καταστήματα διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να ολοκληρωθεί η επισκευή του Samsung Galaxy M σας με απόλυτη προστασία και σιγουριά.