Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2017

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 85
  • Τιμή με ΦΠΑ 105.4
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν η συσκευή σας Samsung Galaxy J7 2017 χρίζει επισκευής ή αντικατάστασης μητρικής πλακέτας, τότε η ired θα σας προσφέρει την καλύτερη λύση.

Ελάτε στα εργαστήριά μας ή αν δεν μπορείτε, φροντίζουμε για εσάς την χωρίς χρέωση παραλαβή και αποστολή της συσκευής σας μέσω courier.

Η μητρική πλακέτα είναι η καρδιά της συσκευής σας που κινεί όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες και σίγουρα μία βλάβη σε αυτήν, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει αιτία για έτερα προβλήματα. Αυτό γίνεται διότι η μητρική πλακέτα συνδέει όλα τα λειτουργικά μέρη της συσκευής και είναι το κέντρο ελέγχου του smartphone σας.

Τον γνωστό μύθο που λέει πως οι βλάβες στην μητρική πλακέτα δεν επισκευάζονται, έρχεται η ired να τον καταρρίψει αφού όποτε χρειαστεί είμαστε στο πλευρό σας και έτοιμοι για την επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2017.

Ενδείξεις προβλήματος

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία που δηλώνουν ύπαρξη προβλήματος στην μητρική πλακέτα της συσκευής σας. Τα πιο γνωστά είναι τα εξής:

  • Η οθόνη δεν ανάβει
  • Η συσκευή δεν ενεργοποιείται
  • Η υποδοχή της μητρικής πλακέτας έχει βλάβη
  • Η φόρτιση είναι αδύνατη
  • Το σήμα χάνεται
  • Η κάμερα, το μικρόφωνο και το Home Button δεν ανταποκρίνονται.

Αν κάτι από τα παραπάνω διαπιστωθεί, ίσως να μιλάμε για ενδεχόμενη επισκευή της μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2017.

Διόρθωση προβλήματος

Η εμπειρία πολλών χρόνων στις επισκευές smartphone μας έχει δείξει πως πρέπει να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή όταν ασχολούμαστε με συσκευές Samsung. Ιδιαίτερα, όταν έχουμε να κάνουμε με επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2017, η οποία είναι πολύ ξεχωριστή, η γνώση πρέπει να είναι το βασικό όπλο μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευθείτε την συσκευή σας σε κάποιον τεχνικό μας όπου αφού σας αναλύσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες θα επιχειρήσει ένα διαγνωστικό τεστ στο οποίο θα φανεί η βλάβη. Αν ο άνθρωπός μας κρίνει πως η ζημιά είναι μη επισκευάσιμη και χρειάζεται αλλαγή μητρικής πλακέτας κατόπιν ενημέρωσης και δική σας έγκρισης θα προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες.

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στις επισκευές Samsung είναι αυθεντικά και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επισκεφθείτε μας

Χαρά μας θα είναι να σας δούμε από κοντά σε οποιοδήποτε κατάστημά μας, εξυπηρετώντας σας, κάνοντας τις απαιτούμενες κινήσεις επισκευής μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2017.