Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2017

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Εάν χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2017 το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας σε όλη την Αθήνα.

Αν το να έλθετε καθίσταται αδύνατο, σας παρέχουμε δωρεάν την δυνατότητα αποστολής της συσκευής σας μέσω courier.

Δείγματα προβλήματος

Συνήθως, οι μπαταρίες των smartphone μας μετά από περίπου ένα χρόνο συνεχούς χρήσης χρειάζονται αντικατάσταση αφού η δυναμική τους εξασθενεί. Εάν κάτι από τα παρακάτω εμφανιστεί πρέπει να ξέρετε ότι η απόδοσή της έχει υποστεί κάποια βλάβη:

  • Η μπαταρία ξαφνικά εξασθενεί
  • Η μπαταρία δεν φορτίζε
  • Η αντοχή της μπαταρίας εξασθενεί συντομότερα από το συνηθισμένο

Αν δείτε κάτι από τα παραπάνω, τότε πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι μία αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2017 είναι προ των πυλών.

Επίλυση του προβλήματος

Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να φτάσει η συσκευή στα χέρια μας όπου κάποιος έμπειρος τεχνικός μας θα εκτελέσει ένα διαγνωστικό τεστ ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα. Αν αυτό εντοπιστεί στη μπαταρία, τότε αφού το εγκρίνετε εσείς θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή της.

Περάστε από ένα κατάστημα ired

Ο τεχνικός που θα αναλάβει να επισκευάσει την μπαταρία της συσκευής σας, θα φροντίσει να σας καταστήσει σαφές το κόστος και τον χρόνο της επισκευής. Αν και η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, θα πρέπει ωστόσο να τελείται μόνο από έμπειρο και γνωστικά ενημερωμένο προσωπικό αφού είναι αναγκαίο η συσκευή να αποσυναρμολογηθεί.

Σας ενημερώνουμε πως όλα τα ανταλλακτικά των οποίων γίνεται χρήση στις επισκευές Samsung φροντίζουμε να είναι γνήσια συνοδευόμενα από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ελάτε άμεσα σε ένα κατάστημά μας για μία αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2017.

Βιώστε την εμπειρία της ομάδας μας και μείνετε έκπληκτοι από τις εξαιρετικές μας τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Live Chat. Ένας δικός μας άνθρωπος θα είναι στη διάθεσή σας έτοιμος να σας φροντίσει ενημερώνοντάς σας σχετικά με οποιαδήποτε απορία έχετε για την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής σας.