Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2016

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2016

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν χρειάζεστε επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2016, τότε η ired θα σας προσφέρει την καλύτερη λύση.

Επισκεφθείτε τα εργαστήριά μας ή σε περίπτωση που δεν μπορείτε, φροντίζουμε για εσάς την χωρίς χρέωση παραλαβή και αποστολή της συσκευής σας μέσω courier.

Η μητρική πλακέτα είναι το ζωτικότερο κομμάτι της συσκευής σας που κινεί όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες και σίγουρα μία βλάβη σε αυτήν, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει αιτία για παραπάνω προβλήματα. Αυτό συμβαίνει διότι η μητρική πλακέτα συνδέει όλα τα λειτουργικά μέρη της συσκευής και είναι το κέντρο ελέγχου του smartphone σας.

Τον γνωστό μύθο που λέει πως οι βλάβες στην μητρική πλακέτα δεν επισκευάζονται, έρχεται η ired να τον διαψεύσει αφού όποτε χρειαστεί είμαστε στο πλευρό σας και έτοιμοι για την επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2016.

Ενδείξεις προβλήματος

Παρακάτω θα σας απαριθμήσουμε ορισμένα στοιχεία που δηλώνουν ύπαρξη προβλήματος στην μητρική πλακέτα της συσκευής σας. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα εξής:

  • Η οθόνη δεν ανάβει
  • Η συσκευή δεν ενεργοποιείται
  • Η υποδοχή της μητρικής πλακέτας έχει βλάβη
  • Η φόρτιση είναι αδύνατη
  • Το σήμα χάνεται
  • Η κάμερα, το μικρόφωνο και το κουμπί αφετηρίας δεν ανταποκρίνονται.

Αν κάτι από τα παραπάνω γίνει αντιληπτό, ίσως να μιλάμε για ενδεχόμενη επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2016.

Διόρθωση προβλήματος

Η εμπειρία πολλών χρόνων στις επισκευές smartphone μας έχει δείξει πως πρέπει να δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή όταν ασχολούμαστε με συσκευές Samsung. Συγκεκριμένα, όταν έχουμε να κάνουμε με επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J7 2016, η οποία είναι ιδιαίτερη, η γνώση πρέπει να είναι το βασικό όπλο μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευθείτε την συσκευή σας σε κάποιον τεχνικό μας ο οποίος αφού σας αναλύσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες θα επιχειρήσει ένα διαγνωστικό τεστ στο οποίο θα φανεί η βλάβη. Αν ο άνθρωπός μας αξιολογήσει πως η ζημιά είναι μη επισκευάσιμη και χρειάζεται αλλαγή μητρικής πλακέτας, κατόπιν ενημέρωσης και δική σας έγκρισης θα προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες.

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στις Samsung επισκευές είναι αυθεντικά και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επισκεφθείτε μας

Χαρά μας θα είναι να σας δούμε σε οποιοδήποτε κατάστημά μας από κοντά, εξυπηρετώντας σας, κάνοντας τις προβλεπόμενες κινήσεις επισκευής της μητρικής πλακέτας του Samsung Galaxy J7 2016.