Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2016

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2016

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25
  • Τιμή με ΦΠΑ 31
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Εάν η μπαταρία στο Samsung Galaxy J7 2016 βρίσκεται μπροστά σε οποιοδήποτε πρόβλημα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας σε όλη την Αθήνα.

Αν το να έλθετε καθίσταται αδύνατο, σας παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας μέσω courier.

Δείγματα προβλήματος

Πλέον, οι μπαταρίες των smartphone μας μετά από περίπου ένα χρόνο συνεχούς χρήσης χρειάζονται αντικατάσταση μιας και η δυναμική τους εξασθενεί. Εάν κάτι από τα παρακάτω εμφανιστεί πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόδοσή της έχει υποστεί κάποια βλάβη:

  • Η μπαταρία ξαφνικά εξασθενεί
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας εξασθενεί συντομότερα από το συνηθισμένο

Αν δείτε κάτι από τα παραπάνω, τότε πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι η αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2016 είναι προ των πυλών.

Επίλυση του προβλήματος

Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να φτάσει στα χέρια μας η συσκευή όπου κάποιος έμπειρος τεχνικός μας θα εκτελέσει ένα διαγνωστικό τεστ ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα. Αν αυτό βρεθεί στη μπαταρία, τότε αφού το εγκρίνετε εσείς θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή της.

Περάστε από ένα κατάστημα ired

Ο τεχνικός που θα αναλάβει να αλλάξει την μπαταρία της συσκευής σας, θα φροντίσει να σας καταστήσει σαφές το κόστος και τον χρόνο της επισκευής. Αν και η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, θα πρέπει ωστόσο να τελείται μόνο από έμπειρο και ενημερωμένο γνωστικά προσωπικό αφού είναι αναγκαίο η συσκευή να αποσυναρμολογηθεί.

Σας ενημερώνουμε πως όλα τα ανταλλακτικά των οποίων γίνεται χρήση στις επισκευές Samsung είναι γνήσια και φροντίζουμε να συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ελάτε σύντομα σε ένα κατάστημά μας για να αντιμετωπίσουμε μαζί το πρόβλημα κάνοντας αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J7 2016.

Μείνετε έκπληκτοι από τις εξαιρετικές μας τιμές και βιώστε την εμπειρία της ομάδας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Live Chat. Ένας δικός μας άνθρωπος θα είναι στη διάθεσή σας έτοιμος να σας ενημερώσει σχετικά με οποιαδήποτε απορία έχετε για την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής σας.