Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25
  • Τιμή με ΦΠΑ 31
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Η μπαταρία στο Samsung Galaxy J5 2015 παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα; Αν ναι, η τεχνική μας ομάδα είναι σε κάθε ired κατάστημα, έτοιμη να σας ακούσει.

Αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής της συσκευής σας με courier πανελλαδικά και φυσικά χωρίς χρέωση.

Ενδείξεις προβλήματος

Τα σύγχρονα smartphones είναι κατασκευασμένα προσαρμόζοντας στο εσωτερικό τους μπαταρίες τεχνολογίας ιόντων λιθίου οι οποίες μετά από ένα χρόνο χρήσης συνήθως χάνουν μέρος της αποδοτικότητάς τους και μονόδρομος είναι η αντικατάστασή τους αφού δεν επισκευάζονται. Παρακάτω θα σας υποδείξουμε ορισμένες ενδείξεις που δηλώνουν φθορά στην μπαταρία:

  • Η μπαταρία εξασθενεί χωρίς λόγο
  • Η φόρτιση της μπαταρίας καθίσταται μη δυνατή
  • Η αντοχή της μπαταρίας έχει μειωθεί

Εννοείται πως αν κάποια από αυτές τις ενδείξεις παρουσιαστεί τότε η ώρα για την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2015 έχει ήδη φτάσει.

Τι πρέπει να κάνω αν διαπιστώσω το πρόβλημα;

Για να λύσετε τα προβλήματα της μπαταρίας κάντε μία επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα ired και αφού ο τεχνικός μας ελέγξει την συσκευή σας θα εντοπίσει την βλάβη. Εάν όντως η μπαταρία έχει φθαρεί, ο τεχνικός θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση, αφού πρώτα εσείς τον εξουσιοδοτήσετε.

Έλατε σε ένα επισκευαστικό κέντρο ired

Πριν συνεχιστεί η διαδικασία επισκευής, ο τεχνικός μας θα φροντίσει να σας καταστήσει σαφές το ακριβές κόστος καθώς και την χρονική διάρκεια της διαδικασίας. Επειδή η συσκευή θα αποσυναρμολογηθεί, παρ’ όλο που μιλάμε για κάτι σχετικά απλό, θα πρέπει ένας εξειδικευμένος τεχνικός να αναλάβει την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5. 

Όλα τα ανταλλακτικά που έχουν να κάνουν με Samsung επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση και είναι αυθεντικά.

Περάστε από ένα κατάστημα ired σε όλη την Αθήνα ώστε να γίνει αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2015.

Ρίξτε μια ματιά στις τιμές μας και δείτε από κοντά πως δουλεύουμε. Η επικοινωνία μαζί μας είναι εύκολη. Τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Πάντα κάποιος ειδικός θα είναι εκεί ώστε να σας ενημερώσει σχετικά, λύνοντας κάθε ερώτημά σας σχετικά με την χρήση της συσκευής σας.