Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy J5 2017

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy J5 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν βραχεί η συσκευή μας Samsung Galaxy J5 2017 το πρώτο πράγμα που μας κυριεύει είναι το αίσθημα του τρόμου. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό όταν στα ired έχουμε τη λύση;

Προτού όμως επισκεφθείτε ένα εργαστήριο ired για μια επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy J5 2017, θα πρέπει να κάνετε κάποιες ενέργεις απο μόνοι σας για να παρατείνετε το βαθμό διάβρωσης που θα υποστεί η συσκευή σας αμέσως μετά την επαφή με νερό:

Ενέργειες αντίδρασης στην υγρασία:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή αμέσως
  • Ξεπλύνετε με νερό βρύσης, σε περίπτωση που το νερό με το οποίο έχει έρθει σε επαφή η συσκευή είναι αλμυρό.
  • Καθαρίστε τα υγρά
  • Τυλίξτε την συσκευή με χαρτί απορρόφησης
  • Μην στεγνώσετε τη συσκευή με πηγές θερμότητας γιατί έτσι μπορεί να προκληθεί χειρότερο πρόβλημα όπως υπερθέρμανση.

Οξείδωση της συσκευής

Σε περίπτωση που εισέλθει νερό στη συσκευή σας δημιουργείται μια αλυσιδωτή αντίδραση διάβρωσης προς τα μεταλλικά μέρη της συσκευής προκαλλώντας την οξείδωση τους. Αν αντιληφθείτε οτι βράχηκε η συσκευή σας θα πρέπει να δράσετε άμεσα σκουπίζοντας τη και ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Έπειτα θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα επισκευαστικό κέντρο ired όπου ένας έμπειρος τεχνικός θα σας εξυπηρετήσει υποδειγματικά.

Σε μια επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy J5 2017, αποσυναρμολογούμε όλη τη συσκευή και "ξεπλένουμε" με ειδικά χημικά όλα τα εξαρτήματα της σε μια ειδική συσκευή που ονομάζεται μπανιέρα υπερήχων. Με αυτό τον τρόπο σταματάμε την οξείδωση των μεταλλικών μερών της συσκευής και αν δεν έχουν υποστεί μεγάλη διάβρωση τότε η συσκευή σας θα λειτουργήσει ξανά κανονικά. Σε περίπτωση που κάποιο εξάρτημα καταστράφηκε απο την οξείδωση σας ενημερώνουμε και αν συμφωνήσετε προχωρούμε σε αντικατάσταση του.

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

Όπως διαπιστώσατε απο τα παραπάνω υπάρχει ελπίδα για επισκευή μιας βρεγμένης συσκευής ακόμα κι αν δε λειτουργεί καθόλου. Το σημαντικότερο είναι να μη χάσετε καθόλου χρόνου γιατί ο χρόνος ενεργεί εναντίον μας σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Στα ired, διαθέτουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη. Ακόμα και αυτές που θεωρούνται μή επισκευάσιμες όπως είναι η βλάβη απο νερό.

Είμαστε πάντα δίπλα σας και για οποιαδήποτε απορία έχετε ή χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω Live chat είτε τηλεφωνικά ή ακόμη και με email.