Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2017

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Επισκεφθείτε σήμερα τα ired για μια αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2017. Θα αντικαταστήσουμε την παλιά σας μπαταρία με μια νέα αυθεντική μπαταρία Samsung. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία στη μετακίνηση σας, μπορείτε να μας στείλτετε τη συσκευή σας με Courier εντελώς δωρεάν.

Ενδείξεις βλάβης

Μετά απο αρκετή χρήση του smartphone σας (συνήθως μετά απο ένα χρόνο) η διάρκεια της μπαταρίας αρχίζει και φθείνει. Σε αυτή την περίπτωση και ανάλογα σε τι βαθμό έχει εξασθενίσει η μπαταρία μας καλό είναι να την αλλάζουμε. Μερικά συμπτώματα που χρήζουν απαραίτητη αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2017 για τη σωστή λειτουργία του κινητού σας είναι τα παρακάτω:

  • Η μπαταρία σας εξασθενεί απότομα.
  • Η μπαταρία σας δε φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας σας είναι μειωμένη πάνω απο 50%

Αν διαπιστώσατε κάποιο απο τα παραπάνω τότε χρειάζεστε νέα μπαταρία.

Επίλυση του προβλήματος

Επισκεφθείτε το κοντινότερο σας κατάστημα ή στείλτε μας τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν με Courier και εμείς θα αντικαταστήσουμε την παλιά σας μπαταρία με μια νέα.

Εργαστήρια ired

Τα εργαστήρια μας διαθέτουν υπερσύγχρονους χώρους με αντιστατικούς πάγκους εργασίας ώστε όλες οι επισκευές να πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια. Οι τεχνικοί που διαθέτουμε είναι διπλωματούχοι, με τεράστια πολυετή εμπειρία.

Στα εργαστήρια μας θα βρείτε και μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής με πληθώρα απο αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος, παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τη συσκευή σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω Live Chat, με email ή και τηλεφωνικά με έναν επαγγελματία τεχνικό.