Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J5 2016

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J5 2016

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Σε περίπτωση που η μητρική πλακέτα στο Samsung Galaxy J5 2016 εμφανίζει συμπτώματα δυσλειτουργίας εμείς στην ired είμαστε έτοιμοι να σας πούμε την γνώμη μας.

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα μας κατάστημα, σας λύνουμε τα χέρια καλύπτοντας όλα τα έξοδα αποστολής της συσκευής σας σε όλη την Ελλάδα.

Το κέντρο όλων των λειτουργιών και ο εγκέφαλος της συσκευής σας είναι η μητρική πλακέτα. Μία ζημιά σε αυτήν όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι καθόλου ευχάριστος οιωνός αφού πολλά προβλήματα την ίδια στιγμή ενδέχεται να προκύψουν. Αυτό μπορεί να συμβεί μιας και η μητρική πλακέτα διαχειρίζεται συνδέοντας όλα τα επιμέρους λειτουργικά μέρη της συσκευής.

Αν και ο μύθος λέει πως η μητρική πλακέτα σε οποιαδήποτε βλάβη αχρηστεύεται, εμείς ερχόμαστε να σας διαβεβαιώσουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού είμαστε σε θέση να κάνουμε επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J5 2016.

Έχει τελικά πρόβλημα;

Στο σημείο αυτό θα σας αναφέρουμε ορισμένες ενδείξεις επιγραμματικά που μας προϊδεάζουν για μία βλάβη της μητρικής πλακέτας. Ορισμένες από αυτές είναι οι εξής:

  • Η οθόνη δεν ανταποκρίνεται
  • Η συσκευή δεν ενεργοποιείται
  • Η υποδοχή της μητρικής πλακέτας έχει ζημιά
  • Αδυναμία φόρτισης
  • Το σήμα χάνεται
  • Το μικρόφωνο, η κάμερα και το Home Button δεν ανταποκρίνονται.

Αν διαπιστώσετε κάτι από τα προαναφερόμενα, μάλλον η επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J5 2016 πρέπει να γίνει από κάποιον τεχνικό μας.

Επίλυση του προβλήματος

Η μητρική πλακέτα ενός Samsung Galaxy J5 2016, είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση και μόνο ένας έμπειρος τεχνικός είναι σε θέση να φέρει εις πέρας μια τόσο δύσκολη διαδικασία, Κάτι το οποίο έχουμε διδαχτεί στα τόσα χρόνια εμπειρίας.

Στα καταστήματά μας θα συναντήσετε ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες όπου αφού σας ενημερώσουν, θα κάνουν στη συσκευή ένα διαγνωστικό τεστ ώστε να ανακαλύψουν την φθορά. Στη συνέχεια αν ο έλεγχος αποφανθεί πως δεν γίνεται επισκευή, δίνοντάς μας την έγκρισή σας θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα ακολουθώντας το ανάλογο πρωτόκολλο ενεργειών.

Σας ενημερώνουμε πως όλα τα ανταλλακτικά των επισκευών των Samsung συσκευών είναι αυθεντικά και έρχονται με εγγύηση.

Επισκεφθείτε μας

Σας περιμένουμε σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήριά μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με την επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy J5 2016.