Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2016

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J5 2016

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25
  • Τιμή με ΦΠΑ 31
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας και στα χέρια σας θα έχετε πολύ σύντομα το Samsung Galaxy J5 2016 με μια ολοκαίνουργια μπαταρία.
Αν δεν καταφέρετε να έλθετε, σας παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας μέσω courier.

Ενδείξεις βλάβης

Συνήθως, οι μπαταρίες των smartphone μας μετά από ένα χρόνο περίπου συνεχούς χρήσης χρίζουν αντικατάστασης αφού η απόδοσή τους εξασθενεί. Στην περίπτωση που κάτι από τα παρακάτω κάνει την εμφάνισή του πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόδοσή της έχει υποστεί κάποια βλάβη:

  • Η μπαταρία χάνει ενέργεια αναπάντεχα
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας έχει μειωθεί

Αν δείτε κάτι από τα προαναφερόμενα, τότε πρέπει άμεσα να αλλάξετε την μπαταρία στο Samsung Galaxy J5 2016.

Επίλυση του προβλήματος

Μην καθυστερήσετε ούτε στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μας παραδώσετε την συσκευή σας ερχόμενοι σε ένα από τα καταστήματά μας. Εμείς στη συνέχεια θα εκτελέσουμε ένα τεστ διάγνωσης ώστε να βρούμε την βλάβη. Αν το πρόβλημα βρίσκεται στη μπαταρία, τότε θα προβούμε στην αντικατάστασή της.

Επισκεφθείτε ένα εργαστήριο ired

Ο τεχνικός που θα αναλάβει να επισκευάσει τη συσκευή σας, θα σας κρατήσει ενήμερους για το κόστος και το χρόνο της επισκευής. Αν και πρόκειται για μια απλή διαδικασία, θα πρέπει να γίνεται μόνο από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό αφού η συσκευή θα αποσυναρμολογηθεί.

Σε όλα τα χρησιμοποιούμενα στις επισκευές Samsung ανταλλακτικά φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την γνησιότητα ενώ όλα τους συνοδεύονται από εγγύηση σωστής λειτουργίας.

Επισκεφτείτε μας άμεσα για να λύσετε το συντομότερο το πρόβλημα με τη μπαταρία που προέκυψε στη συσκευή σας Samsung Galaxy J5 2016.

Γνωρίστε την εμπειρία της τεχνικής μας ομάδας και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές μας τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι έτοιμος και στη διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για οποιαδήποτε απορία έχετε για την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής σας.