Επισκευή Samsung Galaxy J4 Plus

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Εγγυημένη και γρήγορη επισκευή Samsung Galaxy J4 Plus από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς στα καταστήματα ired! Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή αποστείλετε την συσκευή σας σε εμάς από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας με δική μας επιβάρυνση! 

Samsung Galaxy J4 Plus 

To Samsung Galaxy J4 Plus είναι μία εξαιρετική συσκευή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει 6 ιντσών οθόνη αφής Infinity Display HD+ με αντίθεση 16 εκατομμυρίων χρωμάτων και πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να σας προσφέρουν ευχάριστη εμπειρία χρήσης καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες! 

Αποκατάσταση κάθε βλάβης Samsung Galaxy J4 Plus

Για την άμεση επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αγαπημένη σας συσκευή, επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired! Οι πιο συνηθισμένες βλάβες Galaxy J4 Plus που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Αλλαγή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αλλαγή πίσω όψης
  • Επισκευή θύρας φόρτισης
  • Επισκευή κεραίας WiFi
  • Επισκευή χαλασμένου ηχείου

Γνήσια ανταλλακτικά 

Πάντα στην ired φροντίζουμε για την γνησιότητα των προϊόντων που προμηθευόμαστε. Έτσι και στην επισκευή Samsung Galaxy J4 Plus, χρησιμοποιούμε πάντα αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα τους μέσα στο χρόνο. 

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο επισκευών της Samsung. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. 

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι επισκευής

Το κάθε μας κατάστημα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους επισκευής οι οποίοι προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα! Όλα τους διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να είμαστε έτοιμοι να λύσουμε ακόμα και το πιο περίπλοκο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.