Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2016

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2016

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25
  • Τιμή με ΦΠΑ 31
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Εάν η μπαταρία στο Samsung Galaxy J3 2016 παρουσιάζει δείγματα κόπωσης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας σε όλη την Αθήνα.

Αν το να έλθετε δεν σας είναι εύκολο, σας παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας μέσω courier.

Δείγματα προβλήματος

Πλέον, τα smartphone μας είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου οι οποίες περίπου στον πρώτο χρόνο συνεχούς χρήσης χρειάζονται αντικατάσταση μιας και η δυναμική τους εξασθενεί. Εάν κάτι από τα παρακάτω παρατηρηθεί πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόδοσή της έχει υποστεί κάποια βλάβη:

  • Η μπαταρία ξαφνικά αποφορτίζεται
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας εξασθενεί συντομότερα από το συνηθισμένο

Αν δείτε κάτι από τα παραπάνω, τότε πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι η αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2016 είναι πολύ κοντά.

Επίλυση του προβλήματος

Ελάτε σε κάποιο μας κατάστημα όπου κάποιος έμπειρος τεχνικός μας θα εκτελέσει ένα διαγνωστικό τεστ με σκοπό να εντοπιστεί το πρόβλημα. Αν αυτό βρεθεί στη μπαταρία, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή της, κατόπιν δική σας αποδοχής.

Περάστε από ένα κατάστημα ired

Ο τεχνικός που θα φροντίσει να κάνει αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2016, θα αναλάβει να σας καταστήσει σαφές το κόστος και τον χρόνο της επισκευής. Ακόμα και αν η αλλαγή της μπαταρίας θεωρείτε μία σχετικά απλή διαδικασία, εξαιτίας του γεγονότος ότι η συσκευή θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί, ένας τεχνικός κρίνεται απαραίτητο να επέμβει.

Σας ενημερώνουμε πως όλα τα ανταλλακτικά των οποίων γίνεται χρήση στις επισκευές Samsung είναι γνήσια και μαζί με αυτά σας δίνουμε και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ελάτε σύντομα σε ένα κατάστημά μας για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της μπαταρίας στο Samsung Galaxy J3 2016.

Γνωρίστε την εμπειρία της ομάδας μας καθώς και τις προνομιακές μας τιμές. Το Live Chat και οι τηλεφωνικές μας γραμμές είναι πάντα διαθέσιμα. Ένας δικός μας άνθρωπος θα σας υποδεχθεί έτοιμος να σας ενημερώσει σχετικά με οποιαδήποτε απορία έχετε για την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής σας.