Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J1 2016

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J1 2016

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20
  • Τιμή με ΦΠΑ 24.8
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Εάν η μπαταρία στο Samsung Galaxy J1 2016 έχει μειωμένη απόδοση ήρθε η στιγμή να περάσετε από ένα κατάστημά μας .

Τα καταστήματά μας είναι πάντα διαθέσιμα αλλά αν δεν μπορείτε να περάσετε από κανένα από αυτά κάντε αποστολή της συσκευής σας με courier χωρίς καμία χρέωση ώστε να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J1 2016.

Χρειάζεται η συσκευή μου αντικατάσταση μπαταρίας;

Εδώ η απάντηση είναι ας πούμε απλή. Αν κατά μέσο όρο ένας χρήστης κάνει χρήση της συσκευής του καθημερινά, η μπαταρία της συσκευής στον ένα και πλέον χρόνο θα παρουσιάσει σημάδια αλλοιώσεων ως προς την αντοχή της. Ας δούμε ορισμένα στοιχεία που θα πρέπει να σας βάλουν σε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά:

  • Η μπαταρία αποφορτίζεται αναπάντεχα
  • Αδυναμία φόρτισης μπαταρίας
  • Η αντοχή της μπαταρίας είναι μειωμένη

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι από τα παραπάνω μάλλον η ώρα αλλαγής μπαταρίας Samsung Galaxy J1 2016  είναι πολύ κοντά.

Πως να κινηθώ;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε από το πλησιέστερο κατάστημά μας και να γνωρίσετε την ομάδα των τεχνικών μας. Μόλις μιλήσετε μαζί τους, αυτοί σε μόλις λίγα λεπτά θα σας ενημερώσουν για το αν η μπαταρία όντως έχει φθαρεί και κατ΄ επέκταση εάν χρειάζεται αντικατάσταση. Εάν αυτό κριθεί αναγκαίο, με τη δική σας συναίνεση, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός ολίγων λεπτών.

Μην χάνετε χρόνο και επισκεφθείτε μας

Μέσα στις απαραίτητες πληροφορίες αφού γίνει η τελική διάγνωση θα σας γίνει γνώριμο το κόστος και ο χρόνος της επισκευής. Επειδή η συσκευή θα αποσυναρμολογηθεί, ένας εκπαιδευμένος τεχνικός θα πρέπει να αναλάβει την διαδικασία.

Όλα τα ανταλλακτικά που προορίζονται για Samsung επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση και είναι γνήσια.

Εάν το πρόβλημα της μπαταρίας στο Samsung Galaxy J1 2016 δυσκολεύει την καθημερινότητά σας, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired σε όλη την Αττική ώστε να σας βοηθήσουμε.

Η εμπειρία της ομάδας μας θέλουμε να είναι κομμάτι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας κατατοπίσει σε οτιδήποτε σχετικά με την συσκευή σας.